Sommerflørt i tåka.
Dette bildet er på ingen måte ment som noe ''på kanten-bilde''
En stille, rolig og fin kveldstemning blant dyrene på Løp Gård, litt nord for Bodø.
Fred og idyll. Noen spiser og andre koser seg på annen måte.
Humoristisk versjon: Tåka hadde ligget ganske tykk en stund. De to nede til venstre hadde ikke regnet med at den skulle lette opp så fort. M.a.o de ble tatt ''på fersken'' - Ganske pinlig, skulle jeg tro-:) Spesielt ser det ut som om hesten oppe på bakketoppen er interessert i å følge med på hva som foregår.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF-S, Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G E
  • Blender-
  • FilmtypeIso 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger919
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Kjell Sigurd S.

He he... det ser da unektelig ut som to kuer i full utfoldelse? De hadde kanskje blitt tipset om homseparaden i Oslo i helgen :-) Morsomt bilde som byr på flere interessante momenter. Godt sett og godt fanget.

Kjell S
ingeborg w.

Dette ble morsomt, pga, at det er to kuer, tåka som holder på å lette og hesten som står og følger med. Forøvrig er bildet godt komponert, med dyra pent plassert og store trær som veier opp på høyre side.
Steinulf L.

Uvanlig par i aksjon. Du gar fanget tåkestemningen fint. Her er mange detaljer som gjør bildet interessant å betrakte.
Hans Jacob H.

Hehe, morsomt. Særlig med de andre dyrene som står på avstand og kikker. Tåka skaper ikke bare problemer for flytrafikken tydeligvis... :)
Kurt S.

Takker så mye for kommentarene-:)
Jeg må si jeg faktisk ikke er sikker på om det er to kuer som er i aksjon-:)
Den bakerste ser ganske mandig ut i kroppen men det ser da ut som om det er en ku likevel. Ja, ja - Det går vel an -:)
Mvh Kurt
Janne L.

Hei.
Skal si det er mye som dukker opp når tåka letter. Morsomt bilde.

Janne
Tone A.

Eit løye bilde der det er tydeleg, at det er to kyr som prøver seg pga store jur. lengre oppe er det ein kalv som ser ut som ein stut.
Elles eit fint tåkebilde som er velkomponert med fin sommarstemning og fine detaljar med beitande dyr i skråningen, og hestane øverst på bakken som ser på kyene i aksjon. Øverst er skodda tjukk med gradvis utviska vegetasjon, som gir bildet eit mjukt uttrykk. Flott fanga motiv.
:) Tone
Jan O Ø.

Hei. He He, det er ikke bare i menneskeverden at det går galt.
Mvh Jan O.
Inger Anne Maritsdotter V.

Det er unektelig ein artig situasjon du har fanga og ei fin stemning med tåka,
men eg blir ikkje heilt fortrolig med fargene øverst i bildet........det blir litt kunstig grønt....men det er mulig det er tåka som spiller meg et puss.

Inger Anne
Stig Børre E.

Morsomt. Godt fanget. Tok litt tid før jeg oppdaget at begge hadde jur - det gjør ikke bildet mindre komisk. Herlig med tilskuerne.

StigB
Odd Tore S.

Skeive dager er landsomfattende, du leverer beviset.
Rent bortsett fra at jeg føler et behov for at også ''normale'' snart får sine dager og parader ,synes jeg at dette ble at artig bilde, med muligheter for så spinne videre på historien og tilskuerne etter lyst og evne.
Men litt sånn homovirksomhet blant kyr er vel ganske velkjent, særlig blant kviger?
Odd Tore
Hans Henrik F.

Artig og ''Skeive dager'' kunne jo netttopp vært en god tittel ;-).
Roger K.

Hei Kurt!
:-) joda det er utviltsomt litt skeivt dette her. Når oksen er tatt bort må det vel slike ting til for å holde oppe lysta. Nå gjør jo veterinæren jobben og blir vel ikke det samme som naturmetoden. Ikke unormalt at kyr tyr til samme kjønn. Tar jeg ikke feil står da oksen oppe i lia???? Ja tatt på fresken og en artig fremstilling du formidler her.

Mvh RK
Kurt S.

-:) Tusen takk for kommentarene.
Inger-Anne: Jo du har rett det ble noe pussig med fargene der oppe på bakketoppen. Vet ikke helt hva det kommer av og ble ikke oppmerksom på det før du nevnte det. Tror bare det får være slik.
At dyrene kunne holde på slik som her var jeg faktisk ikke klar over.
Vet ikke hva som gikk av den kua bakerst. Mens jeg sto der prøvde hun seg flere ganger på dette viset. Pussig forresten at hun skulle opptre slik akkurat i den tida da det var ''Skjeive dager'' -:) Naturen kan man bare gi opp å forstå seg på ser det ut til -:)
Mvh Kurt


Torbjørn K.

Hehe, joda nå fikk jeg meg en god latter. Jeg fikk et ''tilsvarende'' bilde tidligere i vår av to stokkand-hanner som holdt på med hverandre, men her synes jeg nettop tåka og historien gjør mye for bildet. Ikke greit å bli tatt på fersken nei :-)

Torbjørn
Jan Frode A.

Artig bilde :-) Fin sommeryr stemning i tåka. Q'er i fri utfoldelse, og når jeg tenker meg om har jeg sett ligndende nede på sørlandet også. Husker vi som unger kniste godt da vi så slike situasjoner.
Stemningen er fin. Liker tåka som tegner et mykt bilde av ei eng. Dyra så fint plassert utover, gir en god balanse. Koselig bilde egentlig, med en artig setting.

mvh Jan Frode
Jóhann Á.

Hei Kurt!
Det meste er jo sagt, men jeg kan jo si det igjen! Liker godt både den morsomme historien og settingen i tåka. Og som vanlig er bildet ryddig og fint komponert!

MvH, Johann
Avsluttet .

Hei Kurt
Vakkert bilde. Flott komposisjon med trær på høyresiden og dyr på beite. Gidder ikke si noe mer om stillinger på dyrene og vil heller fremheve den fine farven i bildet. Sammen med tåken ble dette veldig fint.

mvh arild
Tor-Erik E.

Heisann Kurt.
Kjørte forbi her i omtrent samme øyeblikk faktisk. Vurderte om jeg skulle stoppe og knipse litt, men jeg hadde det travelt og kjørte forbi. Det skulle jeg ikke ha gjort ser jeg nå!!! Morsomt bilde, og ikke minst flotte omgivelser, sjeldent tåka ligger så tett her i området. Tror jeg ville brukt grå bakgrunn og sort ramme her.

Tor-Erik:)
Kurt S.

Takker så mye for kommentarene -:)
Mvh Kurt
Fred S.

Heisann Kurt: Her sitter jeg og prøver å ta igjen det tapte mht til kommentarer. Har kikket på de kåte kyrne dine tidligere; slik er det vel i dyrenes verden: Har ei ung border collie-tispe som stadig vekk ''forsøker seg'' på beina mine..
Artig situasjon likevel, herlig tåke, men jeg blir ikke helt fortrolig med grønnstikket i bildet. Det er såpass påfallende at jeg ville ha forsøkt å dempe det/ blande inn noe mer blåaktig.

vh fred
Kurt S.

Takk for kommentaren Fred.
Pussig at du nevner det. I den opprinnelige versjonen jeg lagde til syntes jeg det var for mye blåstikk. Tok derfor ut litt blått og resultatet ble som dette -:)
Kanskje skulle jeg ikke gjort det.
Kurt
Inger-Lise S.

Hei Kurt! Et nydelig bilde! Jeg liker motivet , fargene, den herlige stemningen og..ja,hele bildet.
Du har tatt flere fine bilder ser jeg. I motsetning til Fred prøver jeg ikke å ta igjen ''det tapte'' vedr. kommentarer, for det er helt umulig for meg. det har vokst meg laaangt over hodet! Men jeg konstaterer at du og andre har tatt mye flott!
God sommer!

Inger-Lise:-)
Kurt S.

Hei Inger-Lise.
Du behøver selvfølgelig ikke føle at du må ta igjen noe-:)
Det er iallefall hyggelig at du er innom og tusen takk for kommentaren.
Nyt sommeren-:)
Mvh Kurt
ingebjørg fyrileiv g.

Herlig bilde, Kurt! Kan ikke annet enn å slenge meg på :)
Flott tåke og god situasjon. Teksten er jo også underholdende.
Men sier meg enig med Fred ang.grønnstikk.

hilsen ingebjørg
Allan K.

Mye humor kombinert med bunnsolid teknikk. Humret godt av dette :-) Bra!

Mvh

Allan
Johan K.

Hehe! Fikk meg en god latter nå. :)

Ikke greit å bli tatt på fersken når tåka letter. Flotte omgivelser, og tåka bidrar både til stemning og en humoristisk historie.
Morsomt med hestene, som står å titter på

Veldig bra

Johan
Hege J.

Hei Kurt!

Har tatt meg tid til å se over bildene du har lagt ut i sommer mens jeg har hatt meg en lang og god ferie, og ender opp med en kommentar til dette bildet, som jeg synes er sånn en trivelig og sommerlig ''fangst''. Bildet er annerledes, det har humor og vitner oss om en deilig sommer. Sommeren er riktignok på hell nå som juli ligger bak oss, men er vi heldige kan vi få mange gode og varme dager å se fram til enda.

Så for øvrig flere flotte natur/landskapsbilder som du hadde lagt ut til oss i løpet sommeren, bilder som er til inspirasjon og glede for meg, og sikkert mange med meg.

Fortsatt god sommer ønskes av Hege :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu