P-3 Orion og to F-18
Satt sammen av to bilder.
Utstyr
  • Nikon D 70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger782
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kristin A O.

Hei Christina!
Tusen takk for kommentar på mitt bilde.
Dette var en flott manipulasjon! Ikkje for mykje-ikkje for lite:) Fine plasseringar. Ser for meg dette på eit gutterom eller noko!
Eg har sett på dei andre bilda dine,og då må eg sei at dette ikkje er ditt aller beste.Men Absolutt bra. du har nokre bilde som er heilt ''breathtaking'' altså!! T.d ''hett'' og ''karnevalstider''. Nydelig:)
Stå på vidare.
Hilsen Kristin
Cristina B.

Tusen takk for så hyggelig ord Kristin. Det gir inspirasjon, fordi du skal vite at jeg personlig synes jeg har mye dårlig, eller bilder som jeg blir fort lei av. Jeg er sikkert hard mot meg selv, men strever mot å bli bedre og bedre.
Akkurat dette flybildet ble jeg imponert over meg selv, men du vet det er jo også den enkeltes smak.
Lykke til videre du også!
Inger Margrete P.

Synes alt i bildet er bra, veldig fin plassering av alle elementer og bra at flyene ikke er blitt for mørke - synes dette var akkurat passe. Enig med KAO at du har mange veldig bra bilder, som jeg synes viser en spennende
allsidighet. Lykke til videre!!
Avsluttet .

Liker dette bildet godt, fin sammensettning.Når det er sagt ,så uten å se på kategorien så jeg forholdsvis kjapt at dette var manipulert.Tror det er for dårlig kontrast på flyene i forhold til resten av bildet.Hvite streker rundt propellbladene.
Propellbladene bør vel kanskje egentlig ikke stå stille heller.Men dette er bare litt pirk fra min side.
Torbjørn K.

Heihei

Ja her slo det meg umiddelbart at dette måtte enten være to bilder eller så måtte du ha vært griseheldig med situasjonen. ''Manipulasjon'' (et ord man må være forsiktig med her inne på foto.no....) eller ikke så synes jeg dette ble veldig bra. Jeg har jo flydilla så slike bilder liker jeg :-)

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu