På utkikk
Tatt ved elva Otra en ettermiddag etter et regnvær.
Bildet inngår i albumet Insekter ved Otra - Småkryp yrer ved Otras bredd i Kristiansand. Jeg tar meg gjerne et par tre timer der med kameraet. Stadig noe å forevige.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, manuell macro. Photoshop: Svartnivå forhøyet litt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1812
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198102} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Chr. G.
Jeg ville lagt på en tynn grå ramme. Bra fokuspunkt, interessant forgrunn og spesiell bakgrunn...Godt komponert.
Anne-Lise S.
Takker for tipset! Ser selv at det kan gjøre seg med en tynn, grå ramme, slik du foreslår. :-)

Anne-Lise
Peter M.
Liksom litt utenom det vanlige, jeg liker dette :-) Synes denne bakgrunnen gjør bildet. Og fokus sitter der den skal, spikret så å si.

mvh. Peter
Lars-Anders M.
Hei! Meget fint bilde. Liker att du har med båten i bakgrunnen. Det gjør att man får ett intrykk av miljøet og. Det skaper dybde i bildet. Liker de bilder du viser og legger deg til mine bokmerkte fotografer. Ok.
Terje K.
Dette var et litt anderledes macro. Fin positur på den lille krabaten, som står fin til tittel....blir den sittende så får den vel sikkert flere fine båtturister å se på ;-)

Fin fokus og komp, men liker ikke signaturer på bildene jeg da ;-)

Terje
Hans Henrik F.
Må også få applaudere dette. Flott komponert macro som gir et helt spesielt bilde hvor mange bare ville valgt å ta bilde av billen istedenfor. Du beviser også (på flere av bildene dine) at moderne kompaktkameraer har mye å by på også på macro-fronten. Fotografen bak kameraet er jo fremdeles det viktigste ... :-)
Inger Anne Maritsdotter V.
Skikkelig bra skarphet på den vesle krabaten:-)

Inger Anne
Torbjørn K.
Litt uvanlig men virkelig spennende macro dette her. Synes at du på en måte viser billa sitt syn på verden der den skuer over båtlivet. Til å være tatt med en ixus er dette rett og slett imponerende. Jeg har både ixus og dSLR med macroobjektiv, så å jeg vet at å oppnå et slikt resultat med kompaktkamera er kanonvanskelig!

Torbjørn
Anne-Lise S.
Tusen takk for gode og lærerrike resonnementer og kommentarer! På mange av mine macrobilder er det nok en noe annen bakgrunn enn det mange her inne velger. Det naturlige i miljøet er det mange velger. Jeg velger på en måte noe annet, noe som kanskje overrasker, eller som viser MER, om du forstår... Kommer nok noen flere macroer etterhvert!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu