Speiling
Utstyr
  • Nikon D70s
  • nikor 105 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger1055
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198643} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kjartan Nielsen F.

Tøft bilde. Fine farger. Men jeg ville helst ikke hatt strået midt i bildet.

K
Amund Blix A.

Ideén er knallgod, men utførelsen er dessverre ikke helt i mål. Rett og slett altfor uskarpt. Her ville jeg tatt minst 20-30 eksponeringer bare for å sikre meg at man ender opp en med god skarphet. Håndholdt nærfotografi er krevende...

Mvh

Amund
Elisabeth N.

Enig med Amund. Strået kunne skapt mer spenning i bildet om det f.eks gikk i en diagonal. Fine farger og bra tanke, men for uskarpt.
Jan-Erik S.

Utrolig bra bilde! Jeg regner med at det er tatt uten stativ, ellers ville det vært skarpere. Men hva skal man gjøre da, når man finner et motiv som krever stativ? Jeg ville gjort det samme; fokusert på vanndråpene.
/jes
Ole E.

Veldig artig bilde. Godt sett. Skarpheten blir nevnt, ja det er litt synd at det ikke er helt skarpt, men jeg liker allikevel bildet veldig godt. Håper du får mulighet til å ta et slikt bilde igjen, da med stativ.
Terje K.

Det mangler noe DOF, selv om jeg er enig i fokus på tråpene/speiling. for å øke spenningen kunne du kanskje med fordel ha dreid utsnittet og fått stilken mer diagonalt.

Terje
Torbjørn K.

Knallbra! Liker godt at du har fått speilinga av prestekragen inni dråpene, men det som gjør dette bildet virkelig bra er at du har prestekragen som bakgrunn også.

Torbjørn
Ivar B.

Tusen takk for kommentarene på bildet. Det setter jeg pris på. Slik jeg ser det hadde jeg to valg her Enten dråpene så skarp som mulig eller uskarpe dråper og skarpt strå. Skulle jeg ha blendet ned med stor dybde (noe jeg prøvde for å få både strå og dråper skarpe), så hadde blomsten i bakgrunnen blitt urolig og dominerende. Likevel jeg ser poenget til dere som synes skarpheten er for dårlig. Er litt skuffet over at jeg ikke fikk den høyre dråpen skarp også. Ivar
G. Hanna W.

hei hei

Jeg i motsettning til de fleste andre her synes det gjør seg at det er litt ut av fokus !!!
Lekkert bilde !

Vennelig hilsen G. Hanna
Arnhild A.

Hei!

Tøft bilde. Utrolig stilig speiling.

Mvh Arnhild
Tone A.

Hei Ivar
Dette bildet som osar av sommarstemning, har eg ikkje fått med meg. Og her har du verkeleg strevd med skarphetsnivået, det veit eg av erfaring sjølv. Ein får ikkje både i ''pose og sekk'', og må dermed ta eit valg.
Her er det dråpane med speglingar av margeritt og lobelia som er mest skarpe, og som gir ein fin effekt på strået som delar opp bildet. Bakgrunnen med den duse margeritten forsterkar blomen med dei duse lilla og grøne partia som gir ein fin symmetri.
Hadde dråpe nr.3 vore skarpare hadde du fått terningkast 6 hos meg, men bildet er vakkert med fine fargar og sommarstemning i dobbel forstand.
:) Tone
Anne-Lise S.

Jeg synes dette bildet ble skikkelig stilig! For meg var dette en helt ny opplevelse, med dråper som speil eller ''vinduer'' på denne måten. Finnes det flere slike bilder her på dotten? I den store dråpen i midten sees prestekragen klart og fint, og så blir det noe mindre klart i den store til venstre, og enda mindre igjen i den store til høyre. Øynene fokuserer likevel på den i midten, så slik fungerer dette godt for meg. Dersom jeg skulle pirke på noe tror jeg at ville kutta litt nede og noe til høyre. Da vil ikke stilken være så midtstilt. Veldig flott også hvordan prestekragen synes svakt bakenfor. Forgrunn mot bakgrunn skaper fin dybde i bildet. Synes fargene er sommerlige og friske, og det er fint lys her.

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Heilt utruleg vakkert!!!!
-Inger Anne-
ingebjørg fyrileiv g.

Fantastisk kan man vel gjerne bruke her.. Jeg er glad jeg kom over det.
Utrolig flott bilde, Ivar. Frodig sommerstemning med gode farger og herlig komposisjon.

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu