Til minne om dei tusenvis av snegler som mister livet i trafikken kvart år...
R.I.P.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Sigma 10-20mm
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/22
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger641
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Helge R.

Hei!!
Et kjempemorsomt bilde, bortsett fra sneglemasakrene. Det er litt plakat stemning over uttrykket du anvender. Du bruker et kaldt lys, jeg tror ikke bilde ville tape på litt mer trøkk i fargene, det er jo sommer også i snegleperspektiv.
Jeg likte dette, hilsen
:)Helge
Jørn Tore K.

Hei, kjenner igjen bildet ditt fra fotografi, der beskjæringen var så som så. Spennende perspektiv og fin dybde. Et lavt standpunkt skaper spenning og fart. Meget bra bilde som jeg mener hadde fortjent mer enn 2 poeng.
Mvh. Jørn T.
Amund Blix A.

He-he, dette var artig og godt sett. Snegler er et underfotografert vesen :-)

Amund
Ivar B.

Dette likte jeg utrolig bra. Humor, god teknikk og skarphet, og dybde. Har på en måte en merkelig følelse av å være snegle selv (med andre ord, likte det lave standpunktet) Dette var bra! Mvh Ivar
Nina C. K.

Jeg hadde på følelsen av at dette bildet måtte være tatt i Stavanger. Syntes jeg kjente igjen husene, sånn rent generelt. Men jeg klarer ikke å se hvilken gate du har tatt bildet i. Min første innskytelse var Rektor Steens gate, men der er jeg på gyngende grunn. Jeg liker veldig godt den måten du har komponert bildet på. Fint med den brune sneglen som ''snakker'' med det okergule huset til venstre og plankegjerdet til høyre. Det grønne og det gule strammer opp dialogen med de øvrige elementene i bildet.

Hilsen Nina Krogh
Espen M.

Takk for flotte tilbakemeldinger folkens! :) Hyggelig!
Nina: Du må nok bevega deg over på andre siden av Madlavegen, nærare bestemt Stokkavegen. I øvre høgre hjørne ser du såvidt litt av ein av ''misjonsblokkene''.
Gunnar O.

Haha, dritkult! spesielt at sneglen ser ut som den ligger så og si midt i veien og bare venter på en bil. Knall!
Trond Reidar T.

Fint bilde, som nevnt kan fargene guffes opp litt, spesiellt himmelen.

Mvh Trond
Gerry F.

detaljene i asfalten og sneglen er jo bare helt rå...hadde bakgrunne vært likeså...du kan godt dempe fargene i bakgrunnen av asfalt og snegl for å fremheve detaljene av asfalt og snegl mer...vinkelen er konge...et meget kommersielt bilde...


Gerry
Marius F.

Super vinkling og komposisjon. Mange gode detaljer og jeg syntes fargene fungerer fint.

Marius
Eivind B.

Godt fanget av dette lille, åpenbart suicidale kreket som har havnet på avveie. Herlig snegleperspektiv og fjonge farger, bra utsnitt og god dybdeskarphet. Dette likte jeg jammen. Ser ut som det er i Stokkaveien?

Eivind
Andreas S.

Hei

Hehe, all ære til kreativiteten her. Herlig bilde rett og slett, sitter med smilet om munnen på jobb - takk. I tillegg til det morsomme med bildet, så er jo teknisk del av det like bra!

Mvh. Andreas D.
silje s.

Hehe... knallbra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu