lene
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1893
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199032} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tone H.
Artig bilde av bruden, men bakgrunnen går litt i ett med motivet. Er vanskelig å sjå sløret.
Bra forsøk.. :)
Birger J.
Mye enig med kommentaren over. Også skjønner jeg ikke hvorfor du tilter, når det kunne blitt så mye bedre uten. Ellers et veldig fett uttrykk.
Truls L.
Ganske tøfft og orginalt brudebilde (det trengs!)

Men du burde fått frem litt flere konturer i kjolen og sløret. Er litt usikkert på tiltingen jeg også.
Øistein T.
hei og takk for tilbakemeldinger!

jeg skjønner at tiltingen ikke faller helt i smak.. dette er gjort bevisst for å skape litt dynamikk i motivet, men jeg skal se om oppretting gjør seg bedre

mtp detaljer i høylyset kommer dette an på hva slags monitor man benytter - på min kalibrerte 2180UX er det detaljer i høylyset i tilstrekkelig grad så vidt jeg husker (sitter på en annen monitor nå)

mvh
Øistein
Oda Lystrup H.
fy flate for et sprudlebilde! dette var et av de beste brudebildene jeg har sett.
her er jeg helt med på både tilting, farger, komp ++
og det at sløret er slik er noe av det som gjør dette bildet mer enn bare et brudebilde.
flotters!

Oda:)
Avsluttet .
Herlig lys, positur og bevegelse i sløret, men jeg likte ikke den dominerende bakgrunnen. Opptaket er, forståelig nok, vanskelig å utføre på nytt -ville da dypetset bakgrunnen fra himmelen og ned, evt. fjernet forstyrrende elementer ved å lage ny bakgrunn.

Bortsett fra dette, meget bra!

--
Bjørnar Hauge
Anya K.
Kanskje litt lyst i områder på kjolen og i sløret... men f... så bra brudebilde!! Kjempe bra.. Hadde vært enda bedre uten kanonen tror jeg.. men men :) Slørskyene i bakgrunnen er et stort pluss, heldig med dem.

Mvh Anya
Øistein T.
Takk for kommentarene! Kanonen er inkludert her for å få med hvor bryllupet ble holdt, nemlig Oscarsborg i Oslofjorden. I mine øyne trekker den ikke oppmerksomheten i nevneverdig grad vekk fra bruden, men det kommer kanskje an på øynene som ser. Ved redigering til print vil jeg jobbe litt med detaljene i høylyset slik at disse kommer frem, samtidig som jeg helt klart ønsker å beholde de store kontrastene da dette gjør helheten dynamisk.

La meg nevne at det blåste VELDIG og at vi derfor ikke hadde lange tiden til å jobbe på denne plattingen (brudens håroppsats var ikke lagd for den type belastning..). Hadde vinden vært litt roligere hadde vi nok hatt mer tid til å prøve å være litt mer kreative, men vi samarbeidet godt og effektivt og fikk det resultatet jeg var ute etter. Jeg hadde i utgangspunktet HÅPET på både vind, sol og litt skyer på himmelen for å skape den stemningen/look'en jeg har produsert her, flaks at det slo til!

All kritikk mottas med stor takk, det er slik man kan gjøre arbeidet enda bedre neste gang!

mvh
Øistein
Avsluttet .
Stylish Øistein!
Blev ju otroligt bra det här! Och håret fick hon fixat ordning på också, Lene. Flott. Har du fler som blev bra?
Daniel M.
Et befriende annerledes brudebilde, og jeg er definitivt helt med på notene m.t.p både tiltingen og komposisjonen. Uttrykket er jo dessuten intet annet enn fantastisk, både ærlig og herlig, så dette skilte seg helt klart ut på en positiv måte i brudebilde-jungelen..

-Daniel-
Avsluttet .
Kjempe fint bilde, men deler av det blir litt lyst ( midten ). Men ellers en kul vri på et brudebilde, med fine og klare farger! :-)
Avsluttet .
Glad jeg fikk sett dette på en kalibrert skjerm. Digger tilt, fortegning og kontrast. Kanonbilde i en moderne og komersiell stil. Takk gud at gammeldags softe/mørke og difuse brudebilder hører fortiden til.
Christian R.
Må berre få lov å gi ross for eit brudebilete som skilte seg ut. Kan eg få spør om korleis fekk du til å lage den himmelen? :)
Øistein T.
takk for det!

Veldig enkelt teknisk. Sterkt lys direkte mot kamera (sola er bak over lene). Har benyttet en Bowens Gemini 500W flash koblet til batteripakke på høy styrke. Samtidig må det benyttes mørkt nøytralt filter for å få ned lukkertiden siden flashsync på kameraet (1Ds) er 1/200s. Litt etterredigering i PS med kurves etc må jo alltid til da. Dessuten blåste det kraftig denne dagen, og skyer i høyere luftlag fungerte bra for å gi litt ''fart'' i bildet, spesielt kombinert med vidvinkel. Det var vel det hele tror jeg :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu