Sangsvaneflukt i tordenvær..
Best i fullskjermvisning.
Bildet inngår i albumet Norske fugler -
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF 300 mm f.4.0 L USM IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1250s
  • FilmtypeISO 200 RAW
  • Nei
  • AnnetHåndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger625
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ivar B.
Et godt gjennomført fluktbilde dette, med en meget bra eksponering, noe som ikke er lett å få til med helt hvite fugler. På min skjerm så er det fin tegning i det hvite. God skarphet, veldig fint at du har lyktes å få den nederste svanen bak med hodet fritt fra fuglen bak. Utsnittet du har fungerer fint, men tror også det blir bra å kutte i bunnen slik at bildet får et ''panorama''- preg. Mvh Ivar
Avsluttet .
Flott lys og god skarphet. Må være vanskelig å treffe med eksponeringen med så hvite fugler, men for meg ser det ut som du har truffet perfekt.

Inge
Inger-Lise S.
Et flott bilde. God plassering av fuglene i bildeflaten.Nydelig lys og den stemningsfulle himmelen gjør mye for bildet.Ja,dette liker jeg:)

Mvh Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var svært flott! Himmelens farger er flotte, men kanskje litt kornete.
Når det gjelder fuglene, er de litt lyse på min skjerm. Kanskje litt mye gult også, uten at jeg kan si det for sikkert. Men uansett: veldig pent bilde.

vh ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Fint fanget flukt på disse sangsvanene. Liker godt spennet mellom de to synkrone bakerst og ''førersvanen'' litt større og i en annen positur foran. Bildet ser ut til å være tatt i lav kveldssol og da er vel islettet av gult naturlig, hvis ikke er det en smal sak å endre i PS. Støyen i himmelen er nevnt. Skarpe fugler og bra utført håndholdt.

Kjell S
Eyvind R.
Takk for kommentarer. Bildet er tatt om kvelden og lyset er et resultat av det og av det ''mettede'' lyset som kommer ved mørke tordenskyer.
Carsten A.
Bra dette, og fint at fuglene flyr i ''riktig'' retning!!

MVH CA
Eyvind R.
Takk for kommentar, Carsten. Visuelt interessant det med ''riktig'' retning.. men sånn er det jo.. Er det fordi vi leser fra venstre mot høyre og dermed andre veien for de som leser fra høyre mot venstre?
Torbjørn K.
Nydelig lys og dramatisk bakgrunn. Jeg synes du kunne valgt et tettere utsnitt, gjerne i panorama. Meget bra gjennomført dette!

Torbjørn
Helge A.
Flott himmel du har fått, og de to bakerste flyr kanskje ikke nå nært hverandre som det virker som på bildet.
Eyvind R.
Takk for kommentarer til Torbjørn og Helge..
Odd Tore S.
Fint fluktbilde av to synkronflygere og en i motfase.
Fine og mettede farger, og bra skarphet. Men som tordenskybilde blir det for pent.
Jeg har i mange år hatt en drøm om et bilde av hvit fugl mot den mørke undersiden av en fullt utviklet tordensky. Fint å se at med fast 300 mm og IS kan slikt la seg gjøre, om man klarer å skaffe seg en 300 mm da. Kona rapporterer slike forhold over Lommedalen akkurat nå!
Odd Tore
Eyvind R.
Takk for kommentar Odd Tore. Enig med deg at bildet er litt for pent som tordenskybilde... 300 mm f.4.0 L IS holder i stor grad mål til slik fotografering, synes jeg. Begrensingen er heller noe dårlig AF-følgefokus på 20D som jeg bruker...

Mvh Eyvind
Jan-Eilert P.
Pent dette!

Liker dette.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu