Steinene i fjøra
Nettside: <a href=''www.espenmills.com''>www.espenmills.com</a>
Bildet inngår i albumet Jærstrendene - Diverse (!) motiv fra jærstrendene.
Utstyr
  • Canon 5D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1513
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200073} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Heidi E.

wow! Og sukk!
Dette var lekkert:)
Stein Øyvind B.

henger meg på , falt for dette.

Stein Ø.
Ivar B.

Nydelig bilde dette. Komposisjonen er effektiv og steinene i forgrunnen skaper en flott dybdefølelse. Herlig lysvirkning. De mørke skyene i øvre del av himmelenm skaper litt spenning og dramatikk. Mvh Ivar
Robert S.

Du har fanget et øyeblikk som de fleste kan drømme om!

Helt fantastisk komposisjon!

- Robert
Carl N.

Veldig tiltalende bilde! Det dramatiske lyset sammen med valgt lukkertid synes jeg fungerer bra og skaper en spenning. Steinene og lyset i vannet gjør også sitt.
Muligens noe midtstilt, men synes ikke det gjør noe i dette motivet...
Blinkskudd!
Inger-Lise S.

Aldeles nydelig motiv i god komposisjon, med vakre fargetoner, godt lys og passende lukkertid:)

Inger-Lise
Frank K.

Et veldig delikat bilde. Steinene gir fin dybdefølelse og disse ''svever'' på vannet, skapt av en fin lukkertid. Fine varme farger med passe kontrast gjør dette til et behagelig skue. Om du skarper det opp før du legger til den tynne rammen, så unngår du USM-haloen (lys linje langs rammen) man kan se antydninger av.

Flott!
Frode H.

Jeg vet at det er lite ''hjelp'' i kun positive tilbakemeldinger, men dette var bare SUPERT! Nydelig!

Mvh
Frode
Tone A.

Eit nydeleg bilde der steinane i forgrunnen og innover har vakkert lysspel, og der sjøen har lekker sløreffekt. Flott dybde med alle steinane innover og i bakgrunnen er det gylne fargetonar over horisonten i kontrast mot det tunge skydekket. Dette gylne lyset speglar seg framme i forgrunnen mellom steinane. Lysstrålene som bryt gjennom skydekket gir ein flott effekt utover sjøen og gjer saman med steinane, sjøen og fargespelet at bildet vert vakkert. Flott komponert og eksponert! Dette bildet har ei spesiell stemning som eg kan sjå lenge på! Dei småe sneglehusa i forgrunnen er fine detaljar.
:) Tone
Morten Andre N.

Helt nydelig! Trener på teknikken selv, men har visst en del igjen skjønner jeg....

Morten
Ole E.

Dette er berrelekkert! Godt komponert, god bruk av ultravidvidvinkel for å skape sug, fantastisk lys. Gratulerer.
Hellestø?
Gerry F.

ladnskapet er meget fint,men det som binder alt sammen for min del er fargene! lekkert, deilig og rått!


Gerry
Ole E.

Ok, kanskje ikke ultravidvinkel, men ''you catch the drift''.
Sven-Erik N.

Hei

Meget stemningsfullt. Nydelige farger og fin dybdefølelse, men kanskje litt for delt i 2. Hadde det vært mulig å fått med enda mer av stranden?

Sven-Erik :-)
Espen A.

Hva skal man si...? Gratulerer med et skikkelig knallbilde! Om jeg skulle pirke på noe, så ville jeg kanskje ''fadet'' lyset i skyene nærmest rammen øverst i venstre hjørnet, altså få det litt mer likt øverst høyre hjørnet om du forstår? Men det kan bli et utfall som slår begge veier. Uansett, koser meg med bildet.

Mvh
Espen Amdahl
Andreas S.

Hei hei

Oppsummert: Herlig. Farger, komposisjon, eksponering og alt annet. Nydelig med lyset på vannet hvor himmeltitterne kommer ned. Blinkskudd!

Mvh. Andreas D.
Espen M.

Jøss, takk for masse positive komentarer folkens! :)

Frank: Den kvite kanten rundt er ikkje på bildet, men hos foto.no. SKulle eg hatt den i bildet ville eg sjølvsagt lagt den til etter USM. Eg ser ingen halo på min skjerm, men på eit par gangers forstørrelse i PS ser eg den... Du må ha ein knivskarp skjerm og blikk som ein falk! ;)

Ole E.: Det er vel ikkje direkte ultra-vidvinkel, men ikkje så langt i fra. Brennvidden er 24mm, som på eit 1,6-crop kamera vil tilsvare 15mm fov.

Sven-Erik: Det kunne vore mogleg å få med meir av stranden til høgre og venstre for nåverande utsnitt, men eg syns ikkje det passa til bildet og komposisjonen. I nedre kant er det ikkje meir å gå på, nærmaste stein er vel om lag 50cm frå frontlinsa. Kameraet ligg på ein stein om lag 30cm over vannflata.

Espen A.: Det er faktisk allerede gjort på dette bildet... Problemet er at lyset fra solen skinner litt igjennom i dette hjørnet, i forhold til høgre siden. Da ser det unaturlig ut viss eg senker det for mykje... Men send meg gjerne ein versjon viss du får det til å sjå bra ut! ;)
Bjørn-Atle A.

bilde nr. 246558
Nydelig bilde. Skulle det mangle noe så ligger det ikke i bildet, men i fravær av teknisk beskrivelse, som kan heve nivået på resten av oss. Er for eksempel nysgjerrig på om dette er kun en eksponering, eller om himmelen er tatt for seg på en kortere tid en resten av bildet. Uansett et fantastisk bilde.
Camilla S.

Heisann!

Nydelig motiv!
Synes valg av lukkertid er godt valgt, lekkert slør over havet.
Lyst å vite litt teknisk info om blender, lukker osv..

Komposisjon og location er nydelig, fikk lyst å stå der selv med kamera. Et motiv som vil gjøre seg godt i stort format.
Pent!

-Camilla
Espen M.

Hei Bjørn Atle og Camilla, og eventuelt andre interesserte! Her følger litt teknisk info: Biletet er eksponert med ISO 50, 15sek, bl. 20, og med eit ND400-filter, som berre slipper igjennom 1/400-del av lyset. Skyene bevegte seg såpass fort, at dei måtte et ta i ein egen eksponering. Da skudde eg av ND-filteret og eksponerte på 1/60 sek., bl. 22, ISO 50. Altså samme EV. Ville med andre ord ikkje klare å ta dette bildet uten ND-filter! :) Berre spør viss dette ikkje var godt nok forklart!
Avsluttet .

Gratulerer så mye med en velfortjent seier.

Vennlig hilsen
arne
Anne Lene B.

Hei Espen
Gratulerer med månedens bilde, meget velfortjent for det er et særdeles vakkert bilde!! Har ikke mer å si, skal bare nyte dette!! Bokmerket!! :-)

Hilsen Anne Lene
Arne M.

Hei. Gratulerer med månedens bilde. Det var velfortjent anerkjennelse for et meget bra foto. Lykke til videre.

- Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu