Sørlandet
På guttetur til sørlandet, litt dårlig vær nokre dager, og alternativene var å fiske, fotografere eller drikke øl. Valgte en kombo av de to siste...

PS: Horisonten er ikkje skeiv....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger760
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tomas N.
Du fikk en fin forgrunn i bildet ved å bruke langeksponering og blurre ut vannet, men bildet mangler fortsatt noe å feste øynene på...med andre ord så blir det litt for tomt.

~Tomas~
Tine H.
Likte det. Enkelheten tiltalte meg. Skulle veldig gjerne sett fargeversjonen av dette. Mulig om det også kuttes litt i øvre del slik at denne flaten ikke dominerer så mye... - Uansett utrolig herlig å se på dette! Mvh tine
Anne-Lise S.
Liker kompen her. Bluringa av sjøen fungerer godt. Kanskje noe mer levels ville gjort seg? Du har også fått en skjevhet i bildets horisont; sjøen heller fra høyre og ned mot venstre. Noe for lyst også. Du er inne på noe.

Anne-Lise
Marion N.
Eg likar nedre del av bilete, syns lyset var veldig spesiellt. Men himmlen vert litt ''tom''. Kombo fotografere og drikke øl hørtes bra ut.

Mvh Marion
Carsten S.
At du har kjedet deg den dagen du tok bilde er en ting men jeg få følelsen at etterbehandling er ikke så veldig motivert heller. Syns dette bilde ville tjene på å lage litt mer dramatik i lyset, spesiel i skyene, og få en høydepunkt i midten som understreker linjeføring.
Trond H.
Takk for kommentarer.

Under etterbehandling gikk eg ikkje så hardt ut som eg kanskje har vane for, med forsøk på å lage eit litt meir dempa bilete. Derfor er responsen dykkar veldig interessant, og verdt å ta med i betraktning ved ein evt 2 versjon a v biletet.

MVH TH
Arne S.
Deilig landskap i godkjent framføring. Midtstilling av horisonten gir ro, mens den skjeve horisonten som likevel ikke er skjev gir bildet den nødvendige dose irritasjon og spenning.

Jepp!
Rolf S.
Deilig landskapsbilde, som Arne sier.

De runde, fine formene i forgrunn gir en rolig, behagelig ''rytme'' som ikke på noen måte innbyr til dramatisering av himmellyset.
Tvert i mot synes jeg ditt valg med lyse toner på vann og himmel matcher formene i forgrunn helt prima og samtidig skaper et stort rom å bevege seg i.

Skal bildet beskjæres noe sted må det bli i toppen, men ikke mye der heller. Defintivt ikke på sidene.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu