Varholmen
Ei lita, fraflytta øy, som familien min har tatt navnet fra.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger526
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200440} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bård R.

Jeg likte denne. Komposisjonen er bortimot perfekt og jeg likte spesielt den høye himmelen. Normalt har jeg ikke helt sansen for sort/hvitt, men her gjorde det seg.
Bente K.

Den høye himmelen gir dette bildet en rolig fin bakgrunn for motivene i forgrunnen. Fin dybde med treet i forgrunnen, så husene og i det fjerne sjø og fjell. S/h passet ypperlig til dette bildet, det gjør det litt tidløst.
mvh Bente
David P.

Fin og mystist stemning av en gammel tid. Flott komposisjon, og fint ''utsnitt''. Fin dokumentasjon på Norsk historie =)
Georg K.

yepp - very nice image - I'm not 100 % clear why I like it that much - since it is not exactly complying to the usual rules, features used in order to distinguish between good, better and brilliant - but I guess it is mostly your sense for the motif.
It seems like the point of view transfers an understanding of the harmony such a landscape can make one feel - when known, understood.
It certainly helps - at least when checking my own response carefully - that the image isn't brilliant in terms of sharpness, as it helps to watch it with the relative soft grain.
The composition is solid - not exceptional or very surprising - but adjusted to the motif in the way I see it.
Actually a really nice piece of work - landscape without romantic tanning - and still offering an lifting experience when looking ''into'' it.

john-arne w.

jeg likte å den høye himmelen. og det er jo slike motiv som gjør seg i s/h. men jeg vet ikke helt om jeg ville beskjert det litt i nerkant? hvist du scroller litt, eller legger ett ark like over den ''ballen'' eller hva det nu er, nederst mot høyre hjørne, så syne jeg, og det er personlig, at det blei litt bedre. har du tatt dette med digidalt? hvist ikke, kansje du burde bruke ett rødt eller gult, husker ikke i farta, filter for å få skyene bedre frem? men det er nu personlig ment. ellers den flekken oppe i venstre hjørne, er det skit på biledbrikken, eller?


hilsen john.
Harald W.

Når det gjelder den lyse himmelen, så har jeg faktisk gjort den en god del mørkere allerede, nettopp for å få frem detaljer i den.

Burde kanskje ikke innrømme dette, men bildet er kraftig overeksponert. Objektivet sto innstilt på manuell nedblending, og da ble selvfølgelig lysmålingen helt på trynet. Derfor ble himmelen litt utbrent. Skikkelig amatørtabbe!

Flekken øverst til venstre er på filmen (altså ingen bildebrikke i spill her), så jeg vil tro det er en mørk flekk i skyene, rett og slett. Jeg har ikke lyst til å beskjære i bunnen heller; jeg føler jeg må ha litt motvekt i forhold til den høye himmelen. Himmelen tåler kanskje litt beskjæring, derimot.

Georg: Which rules do you mean? Please elaborate!
Gerry F.

øde, forlatt, surt og kaldt, ekkel yd av vind som blåser gjennom trærne...minner meg om den thrilleren som Kjersti Holmen og han svenske fyren(husker ikke navnet Thomas Van et eller annet...) var med på i begynnelsen av 90'tallet...et øde setd og en skikkelig ekkel stemning...

Det er med grøss og gru jeg tenker på hvor øde og isolert folk må ha følt seg...

JEG ER EN BYGUTT!

Bra jobbet og godt fremført bilde!
Gerry
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu