sandra
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-07-17 02:49:31
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-07-18 00:56:43
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-07-18 00:58:39
    Versjon #4
Utstyr
  • 10d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200785} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune Edvin H.
I alle fall i forhold til min skjerm ble versjon 1 best. På #2 ble hun litt gul i ansiktet. Bildet: Fint ballansert og god fargesammensetning. Litt mye lys enkelte steder i ansiktet, noe som ordnes med en softting med skjerm e.l. Ellers fint.
Rune
Truls L.
Jeg synes også hun ble litt for gul på V2, men litt forblek i V1. Mulig at en liten kontrastøkning hadde gjort susen. Eller var det et fint bilde, men jeg blir ikke helt fortrolig med blikket på modellen
Nina C. K.
Jeg synes komposisjonen i dette bildet er veldig bra. Det er en fin balanse mellom den blågrønne veggen, personen i midten og den svarte bakgrunnen på høyre side. Jeg synes det er bra at personen ser mot høyre billedkant. Det skaper bevegelse for øyet som ser. Dessuten forsterker det malte panelet fargen på øynene. Versjon 1 er best i mine øyne med hensyn på farger.
Hilsen Nina
Carsten S.
Sorry Morten, dette er teknisk ikke så bra.
Bilde har grønnstikk og er ikke skarp i presentasjon her.
Morten F.
Takk for kommentarer.
Carsten: På min kalibrerte skjerm får jeg ikke inn grønnstikket du nevner.
Det at bildet ikke fremstår skarpt, ser jeg heller ikke.
Carsten S.
Morten, jeg ser egentlig ikke på skjermen men på fargeverdiene i PS. Da ser du at det hvite og det sorte ikke er neutral. Hudfargen innholder for mye gul og lit for mye cyan. Sendte deg en eksempel med hva jeg mener.
Spesiell for portretter syns jeg at justeringer i CMYK gjør det lettere. Fordelen er også at du kan bruke USM kun på sort kanalen. Det gjør at øyene og hår blir fint og skarp uten at du ødelegger det myke av huden.
Espen Gresvik S.
Hei. Jeg er enig i at bildet har et markant grønnstikk. Jeg gjorde en justering i Yellow2 i Hue (minus) og reduserte saturation til minus 46. Det hjalp betraktelig. Skal sende deg min versjon, så kan du se.

:) egs
Morten F.
Flott å få så gode tilbakemeldinger. Med bilde og versjoner via mail.
Har nå lagt ut de to versjonene Carsten og Espen sendte meg.
Er nok Carsten sin versjon jeg personlig liker best, men er ikke overbevist om at det er slik jeg selv ønsker å presentere bildet.
Jeg synes at Carstens versjon blir litt for clean etter min egen smak, jeg ser at hans versjon, teknisk sett er mer korrekt, men tror jeg faller på versjon 1 evetuelt 2 her.

Takk igjen for strålende tilbakemeldinger. Kjemeflott :P
Carsten S.
Det er bilde ditt og du skal selvfølgelig presentere etter din smak. Justeringer gjorde jeg på den komprimerte jgp versjon og da blir de ikke helt optimalt.
Syns at Espens versjon er også bedere i fargene en v1 men kanskje en smule flat. Min derimot er ganske 'hard', kanskje for hard.
Generelt ville jeg mest vise på at hudfargen er viktig og hår og øyne kan godt være 'crispy' på portretter av mennesker.
Det er altid flere veier til Roma ;) Uansett interessant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu