Vinger i natten
Bildet inngår i albumet Fjærkledde fotomotiver - Vakre fugler. Frekke fugler. Støyende fugler. Intelligente fugler. Bare man ser etter.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-02 20:53:48
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Thorfinn B.
Tradisjonelt og kjedelig kompa med utbrente flater. Mulig dette er tilsikta, men det fungerer ikke for meg Ann. Virker mest som et ''knips en sen sommerkveld man er ute og går kveldstur''.

SlakteFinn
Kjell Sigurd S.
Jeg synes idé og komp er god, om enn hvor trad den kanskje er. Utbrentheten her er vel tilsiktet antar jeg. Jeg synes nok bildet blir litt for urolig med mange reflekser og tøffe kontraster. Vet ikke hvorfor, men blikket mitt blir dratt mot høyre vinge hele tiden. Skulle gjerne sett hodet på måken også. Blir vel ''nesten men ikke helt'' da :-)

Kjell S
Inger-Lise S.
Tross utbrente flater og hva det ellers måtte være: Jeg syns dette ble stilig.
Linjene i vannet, spesielt høyre sving, gir bildet et ekstra løft.
Dekorativt bilde.

Inger-Lise
Steinulf L.
Synes også dette ble ganske så vellykket, gitt at det ikke er et forsøk på artsfoto. Stemningsfylt og fint,bevegelsesuskarpheten er fint utnyttet og skaper liv i bildet. At fuglen er i 'feil' ende av diagonalen, skaper litt spenning i dette sommebildet.
Odd Tore S.
Jeg synes at dette ble annerledes og OK, jeg.
Måke med ryggen bak i slitent dagslys er ikke hverdagskost, litt action og sprut til tross for sen kveldstime.
Joda, fuggeln er utbrent, men det er det gjerne flere som er også. Om det hadde blitt igjen tilstrekkelig tegning i resten av bildet måtte den gjerne hatt bedre tegning i fjærdrakten, men jeg ville ikke applaudert tydelige fjær mot svart bakgrunn med noen lyse flekker om du ikke hadde funnet en prakttittel i tillegg.
Odd Tore
Ketil K.
Godt forsøk Ann, men må gi Thorfinn rett her. Fuglen flyr dessuten feil vei i forhold til fotografens standplass.
Lars B.
Jeg synes at dette er et tøft bilde - en oppskremt fugl som flyr vekk fra 'trusselen' og er på vei ut av bildet.
Stemningsfullt, fine farger og livaktig vann.
- Lars
Tom A. T.
Bildet gir meg mer en følelse av at fuglen er i ferd med å krasjlande enn at den letter. De utbrente partiene gir bildet en spesiell stemning, og som fuglefoto er det i alle fall annerledes. Om det skiller seg ut veldig i positiv retning kan vel kanskje diskuteres ;o)..
mvh Tom T
Ole Walter S.
Spania: Hei Ann, likte bildet p.g.a. sin bevegelse og en ganske fin blåfarge.

Ole Walter (rett inn fra poolen)
Gro K.
Vel, Ann----.
Det kan tydeligvis diskuteres, men for meg er det tommelen ned, dessverre. I tillegg til en usjarmerende utbrent fugl (selv om jeg IKKE er i mot eksperimentering med både bevegelse og utbrenthet, der det fungerer) , er det altfor mye glitter i vannet. Kontrasten til de mørke partiene ble for krass her.
Men fortsett og eksperimenter fra båtripa. Neste gang sitter det. Det gjør jo oftest det for deg, i alle fall det du deler med oss andre.
Kos deg fortsatt på fjorden i sommervarmen. Eia var jeg der.
(i tilf. du skulle komme til å sende meg en mail, så får jeg ikke opp siden i øyeblikket. Men det kan jo være i orden igjen i morgen, håper jeg )
Hilsen Gro.
Ann F.
Takk for kommentarer, meninger og innspill til mitt eksperiment.
Og det er ingen grunn til å si ''Beklager'' el.lign. for de av dere som vender tommelen ned. Jeg setter like stor pris på alle kommentarer, på alle som tar seg tid til å si noe om mine bilder. De som roser meg får smilet frem, de som korrigerer meg får meg til å tenke omigjen. Enkelte bilder gir meg begge deler - som dette.

Det er et eksperiment, et forsøk på en følelse, en stemning. Det er derfor absolutt intet artsfoto, og det bekymrer meg derfor heller ikke at fuglen flyr feil vei i forhold til ''vanlige'' fuglebilder.

Et bilde som er noe i nærheten av V2 henger på veggen hjemme. I A3, skrevet ut på Epson Archival Matte, sort passepartout, med et _svakt_ teksturfilter som gir inntrykk av at det er skrevet ut på grovere papir. Filteret ble dessverre mer synlig her enn på veggen etter downsampling av printversjonen. Vannet er grønnere enn i V1, fuglen ikke så utbrent, og vingene blåere og med klarere tegninger om bevegelsen. Jeg liker det jeg har hjemme, klarte ikke helt å gi det det fullgod rettferdighet her, dessverre.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu