Volksbuhne
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
K. H. R.

du går stadig nye skritt fremover eller kanskje tilbake for å komme enda flere fremover igjen, og det er bra. Poenget med bildene dine er ikke teknikk(takk gud!!) og gjenspeiler heller et forhold til kunsthistorie enn fotohistorie med sine maleriske kvaliteter. Jeg vet ikke helt hva det er, men bildene dine trigger frem en historie i min skaperkraft som spinner rundt konturene av din fantasi. et slags mentalt samleie om du vil der du har satt premissene og hvor jeg grådig mesker meg med din mentale ferilitet. unnfangelsen skjer mens undertegnede skriver og resultatet er et kreativt monster, en kunstnerisk implosjon som suger alle middelmådige fotografjævler tørre for blod og driter sjelene deres ut i stratosfæren gjennom et gigantisk rasshøll som får støtte av inovasjon NoRGE for godt design. Her har du truffet den stakkars spikeren på hodet selv om 76 prosent av bildet er fullstendig utbrendt og uten fokus.

dan
Tobias L.

Vi får stikke ned til provance, få oss et atelje, et staffeli og ei go flaske vin. Gjerne noe grönnlands-kath direkteimportert fra savanne-kriger kompisen din Abalalotha. Han driver et hostel der nede, men egentlig er det jo bare et skalkeskjul får lyssky aktiviteter som spleising av stammceller og drövtygger import. Hörte han hadde blitt far igjen; kanskje en grunn til for å hilse på. Vi kan ta med oss et par markjordbär fra enga bak huset ditt. Da kommer han til å gå i fistel av lykke. Vi kan så gå inn i vårt mål for turen, male engsoleier og timian-planteasjene der nede i distriktet. Du husker vel ifjor da du fikk et basilikumblad i halsen og jeg mått banke deg på ryggen for å få det helsikkes bladet opp fra strupen din. Og etterpå gråt du en skvett, for du hadde jo trodd at din siste time var kommet. Det var tider det....

mvh Bladlusa
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu