2 kvaderat
Bildet inngår i albumet • Utsnitt • - Studie av detaljer i omgivelsene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger1479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201012} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Helge A.
Det virker som at det største kvadratet står litt på skrå motsatt vei av det lille, men det er nok bare et synsbedrag.
Caroline M. S.
Alene/som enkeltbilde synes jeg dette ble snaut, men jeg gleder meg til å se fortsettelsen på serien og håper du ikke tolker liten respons på dette bildet som manglende interesse for en serie med studie av detaljer.
Geir B.
Til HA: Rent visuelt blir vi stadig vekk forført, her var det kun en liten ''vri'' : -)

Til CMS: Snaut er det .... og snaut var det tenkt å være. Jeg strever med at bildene - stort sett - blir for ''innholdsrike'', derfor var dette en øvelse i forenkling , -)

mvh
Geir
Caroline M. S.
Hei igjen og beklager sein tilbakemelding på den siste kommentaren din. God øvelse dette. :-) Jeg vet akkurat hva du mener - sliter selv med å få til den rette blandingen mellom ikke for enkelt og ikke for overfylt.

Vet ikke om det kan være av noen nytte, men jeg har sett en del på noen bilder av en amatør på et annet nettsted. Han er veldig flink til å inkludere noen ekstra og små elementer i bilder av ganske rene/minimalistiske flater og sier selv at han liker å belønne betraktere som ser helt ut til billedkanten. Her er et eksempel: http://www.myfourthirds.com/document.php?id=11962

Ellers kikket jeg i går på bilder av Hans Jacob Krebs - også enkle (mye bilder av små deler av fasader) - der synes jeg det var mye inspirasjon å hente.

Lykke til videre med prosjektet! :-)
Geir B.
Takk for link, Caroline - den var både inspirerende og lærerik, ikke minst med de små ( nesten ubetydelige ) forstyrrelsene langs billedkanten :-)

Forøvrig har jeg kjøpt et bilde av Hans Jacob Kreps som henger her rett over min venstre skulder, bildene hns ER inspirerende ...... dess uten var det en annen som også tipset om ham vedr. et av mine andre bilder : -)

Og så ligger jo Hans Jacob Kreps sitt Galleri K i nabokvartalet til kontoret der jeg jobber, må nok øke frekvensen på mine besøk der : -)


mvh
Geir
Gunnar John C.
Veldig interessant arbeid, dette. Ut mot kanten av fotografiet. Er dette egentlig et bilde ''av'' noe, eller kan vi heller si at subjektet er brukt som rådata for fri billedskaping? Jeg ser av navnet på serien din at du trolig mener førstnevnte, men jeg, som ikke har sett motivet, opplever dette som en helt fri komposisjon som du like gjerne kunne gjort med malerkosten.

Både tonaliteten og geometrien minner mye om ditt mye mer konkrete bilde nr. 288209, med den forskjell at grunntonen her er orange, ikke blå. Funker det? Harmonisk, men med interessant spenning både i farve og geometri. Jeg har vært innom noen ganger, og kommer til å se mer på det!

Vennlig hilsen,
Gunnar
Geir B.
Takk for overraskende fyldig kommentar, Gunnar, likheten mellom disse to bildene har jeg faktisk ikke sett selv.

Når det gjelder motivutsnittet, så må jeg vel til formuleringen ''subjektet er brukt som rådata for fri billedskaping'' si at tampen brenner :-)

mvh
Geir
Stig W.
så bildet utifra linken i fotokunstdebatten i forbindelse med fotogalleriets utstilling.
http://foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=389583

Kjempefint!
Jeg prøver sjøl å unngå slike 'skapte' motiver, men her fungerer det veldig bra. Ser ut som om det er tekstur i det blå og litt skyggekanter, og det er det som gjør bildet for meg. Realismen det skaper når stoffligheten er helt minimal men likevel er tilstede.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu