Free
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Geir F.
Du skal ha ros for hele tiden å presse frem nye spennende måter å ta bilder på. Her synes jeg du har lykkes i å fomidle kontrasten mellim de strenge linjene og den frie fuglen. Dette har du gjort ved å bruke diagonalprinsippet. Synes du lykkes godt her.
-geir f-
Espen A. I.
Glad for å ha deg tilbake igjen. Fint bilde med en herlig balanse og en frihet som det gløder av. Ja, dette var ikke overraskene - altså at det er så bra som det er fra din side :-)

mvh Espen
Steinulf L.
Morsom sak med kontrastene mellom det harde og det myke. Tror jeg vil foreslå et litt strammere utsnitt hvor du får pipp'en plassert i eller nær det gyllne snitt.
André M.
Lekkert. Less is more, eller no' sånt. Har du prøvd å kutte litt til høyre, for å teste ut hvordan balansen framstår da?. F.eks. litt til venstre for der den høyre ledningen går ut av bildet. Slik at den i stedet går ut i den vertikale kanten... Blir nærmest et kvadratisk format da, og det negative rommet nede til høyre blir noe mindre. Hadde vært spennende å se en slik versjon også :-).
ingebjørg fyrileiv g.
Lekende og vakkert. Bevegelsen er veldig fin og skarpheten på linjene gode.
Utsnitt og komposisjon er det ingenting å si på fra mine øyne.
Flott dette, Stine.

vh ingebjørg
Torbjørn K.
Enkelt og elegant dette. Synes fuglen har en svært spennende fasong og uskarphet. Jeg tror jeg ville kuttet litt til til høyre for å fjerne litt tomrom der, gjerne slik at linjene bryter høyre hjørnet på samme måten som det venstre. Jeg ville også økt kontrasten noe for å fått bakgrunnen mer hvit og fjernet all farge. Det er litt cyan-stikk i bakgrunnen på min skjerm.

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.
En fin og elegant minimalisme, det har du formidlet meget bra.

Inger Anne
Bente K.
Elegant og stilig.
Er enig i alle godordene som allerede har kommet og finner ikke på noe mer å tilføye.
mvh Bente
Fred S.
Morsomt av to grunner: For det første er selve bildet stilig med de to diagonale ledningene og en fugl som har fått ekstra eleganse takket være lukkertiden. Den andre årsaken for meg er at det neste bildet jeg legger ut har en god del til felles med bildet ditt, uten at jeg skal si mer om det ( bortsett fra at det av en eller annen grunn er blått...) . Forresten ser jeg også cyanstikket , uten at akkurat det spiller så stor rolle i et bilde der den enkle og snedige kompen er det en først og fremst merker seg.

vh fred
Øyvind A.
Deilig og luftig. Fin kontrast mellom den flyktige fuglen og de stramme linjene.
Bildet har et ganske tydelig fargestikk, men det burde være en grei sak å gjøre noe med det. Litt mye tom flate på høyre side, tror jeg ville eksperimentert med alternative beskjæringer.
Ø.
Odd Tore S.
Fri som fuglen, i alle fall inntil den kolliderer med en av ledingene. Og slikt hender.
Fri som fuglen på bildeflaten også. Her har den plass til å boltre seg ganske fritt ved litt velvillig kloning. Den bør oppholde seg i det rommet den er nå av hensyn til følelsen av frihet. Kanskje kunne den flydd til møtet mellom de gyldne snitt? Antageligvis ville det blitt svært tradisjonelt og forutsigbart, og jeg har ingen innvending mot at den flyr der den gjør nå.
Kutte og lage mer symmetri? Nei, bevar den friheten den har nå.
Fargestikket er fremtredende. Og hva så? Er ikke det greit nok? Hva er alternativet??
Ikke akkurat min stil, og det er nok en viktig grunn til at det interesserer meg så mye.
Odd Tore
Kurt S.
Dette likte jeg. Du scorer godt når det gjelder kreativiteten.
Flotte, stramme linjer. Fuglen med bevegelsesuskarpheten bryter flott denne stramme geometrien. Jeg understreker da uskarpheten på fuglen. Det betydde mye, i positiv forstand, for bildet.
Det er denne kontrasten som jeg først og fremst faller for og som gjør at det ble en flott helhet i bildet.
Jeg synes du skal ha utsnittet som det er. Dersom diagonalene stopper likt i hjørnene vil det bli for ''opplagt'' og kanskje kjedeligere.
Når det gjelder fargetonen blir det smak og behag.
I et bilde som dette blir det på en måte valgfritt med fargetonen.
Mvh Kurt
Thorfinn B.
Så enkelt kan det altså gjøres. At fuglen ikke er helt ''perfekt'' plassert i det gyldne snitt er helt topp. Knallers bilde!
Stine J.
Tusen takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. :) Nyttig å høre andres mening om både utsnittet og fargestikket og jeg noterer meg at det er delte meninger. :)

mvh Stine

Chr. G.
Flyktig fugl, virker nesten uten materie. Spenstig, dynamisk framtoning. Synes allikevel ledninger og himmel er noe overrepresentert og jeg lurer litt på komposisjonen, samtidig som de to rommene på hver sin side av ledningene har en funksjon. Innbiller meg at bildet kler liggende format, og det er ikke sikkert kutting av høyresiden bærer godt avsted. Fargestikket er helt ålreit...
Sissel N.
Flott komposisjon, fin kontrast og et kreativt utrykk! Takker for kommentar til min krabat!
Avsluttet .
Pent og minimalistisk. Ville muligens (teori og praksis, må vite) beskåret noe på høyre side.

Sum = meget bra!

--
Bjørnar Hauge
Johan K.
Veldig bra. Enkelt og elegant.

Liker kontrasten mellom de stramme linjene og den frie fuglen.

Fargestikket, synes jeg egentlig er helt greit

Johan
Ketil K.
Fri som fuglen - frigjort fra tråer - flott også i overført betydning. Elegant og minimalistisk. Glimrende!
Asbjørn M.
Inspirerende bilde dette.
Elegant og minimalistisk er ord som går igjen her.
Slutter meg til !

Asbjørn
Stine J.
Tusen takk til dere siste også. Jeg setter stor pris på kommentarene. :)

mvh Stine
Tove Å.
Nydelig bevegelse på fuglen! Jeg synes utsnittet fungerer fint - men jeg tror også det ville ha kledd et kvadratisk format. Men uansett - veldig elegant :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu