En samling stein, tang & tare
Tatt ute i skjærgåreden i Bamble, Telemark. Stod uti vannet på noen drit glatte runde steiner og var livredd for å tryne med kamera og blitz i handa, men gikk heldighvis bra. Skled bare én gang! :) Her er hvertfall ett av bildene som kom ut av det så vil jeg jo gjerne høre hva dere syns da. Ble fornøyd etter forholda vil jeg si. Tatt med et 8mm fisheye i tillegg så sleit noe vildsomt med å få spredd beina nok til at de ikke kom med på bildet ;) Har holdt en blitz i handa her, mens jeg hadde en til fra venstre siden inn i bildet...
Utstyr
  • Canon 30D
  • Peleng 8mm Fisheye
  • Brennvidde8mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1000s
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger516
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Marion N.
Eg syns eigentleg tittelen din beskriver bilete svært godt. Men dette er ikkje utelukkande positivt. Dette vert vel mykje av alt. Eg saknar litt orden, ein komposisjon som gjerne er litt meir ''etter boka''....

Mvh Marion
Lars Harald J.
Helt streit. Synes også det blir for mye å forholde seg til. Ingenting øyet fester seg ved.

- Lars Harald
Cecilie L.
Det er jo en samling, så bildet leverer ha det sier :)
Men for min smak synes jeg det ble litt for rotete...
Krister S.
Er myye rot og rart her, ja men likte det på en måte sånn. ein komposisjon som gjerne er litt meir ''etter boka''.... Marion...Ja det kan jo fort bli kjedelig hvis man tar alle bilder etter ''boka'' ;) Syns man blir litt dratt inn i det hele
Nina C. K.
Dette er hva vi i vår familie kaller ''Ett med alt'', det vil si at en prøver å få med alt på ett bilde, i stedet for å ta flere utsnitt. I likhet med de andre synes jeg også at dette bildet virker noe overlesset og uoversiktlig. Bortsett fra det får jeg berømme deg for din innsats hvor kamera og blitz lett kunne ha blitt bølgenes rov :-)
Fred S.
Har ingen problemer med bildet, finner til og med fine linjer i det noen kaller overlesset ( og da tenker jeg ikke på furene i berget). Har stor sans for lys og farger her.

vh fred
Julie E.
Overlesset? NEi ikke for mine øyne! Jeg finner flater og linjer som er gode å hvile øynene på. Liker det jeg ser.
mvh Julie
Stine J.
Lyset og tonene i bildet er veldig bra. Mye å forholde seg til ja, men jeg liker det. Eneste jeg er usikker på er om himmelen tilfører noe. Muligens en kutt fra toppen ville gjort suget innover bedre og gjort bildet roligere. Men alt i alt syns jeg dette er bra.

mvh Stine
Sverre M.
Kan ikke alle ta den jævlige læreboka og stikke inn i rompa, den skal være en rettnings linje og ikke en fasit.

Beste fotografiet/kunstværket jeg har sett på foto.no i dag.. Kan se og leve seg inn i mange hundre detaljer og det er bilde på bilde i i dette fotografiet.

Men folk ser ut til og ikke like farger og sin egen fantasi, men trenger noe lett og forstå så slipper de og tenke som en gjeng sauer de er.. (open yor mind and learn to see)

ME LIKE A LOTT
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu