Green mountains
Bildet er tatt fra the Pennines i the Lake District i England. Vi var på en av toppene med nydelig utsikt utover et lappeteppe med jorder. Dessverre var det litt tåke denne dagen (det er ofte det der borte). Dette bildet er tatt på vei ned fra fjellet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201315} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ketil K.

Absolutt pent - stemning i spesielt landskap, som såvisst ikke er det norske. Litt kontrastøkning for å redusere tåken kunne vært gjort, men jeg synes det er fint at den kommer med, bidrar til mer karakter og sløring i bildet.
Espen G.

litt kjedelig landskaps bilde.. du skulle hatt noe i forgrunnen for å ''piffe det opp litt''... tror det hadde løftet bildet en del.
Terje V.

Dette var behagelig å se på, og det gir meg mange assosiasjoner, siden jeg har gått turer på det området selv:) Det er rett og slett hærlig å gå turer i Lake District! Du besøkte ikke landsbyen Windermere da?

Når det gjelder komposisjonenm, så synes jeg du burde ha kuttet en del i toppen, og hatt noe mer spenennde i forgrunnen.

Terje
Inger Anne Maritsdotter V.

Et vakkert typisk Lake district landskap, fin forgrunn med fin dybde og fine mettede toner.
Det går nok sikkert an å sprite opp fargene i bakgrunnen, men eg syns de bør være sånn p.g.a. stemningen og disen.

Inger Anne
Espen A. I.

Hm, dette var dessverre for dårlig. Ikke noe å feste blikket på, dessuten virker det på meg som om det er et lite blåstikk i bildet. Prøv igjen!

mvh Espen
Fred S.

Disen gjør nok at ''lappeteppet'' ditt ikke kommer helt til sin rett, Stine, og dermed blir bakgrunnen litt kjedelig. Linjene i mellompartiet er mer interessante; er det steinmurer ? Fin linje dannes også av den grønne dalen oppover mot fjellet, og terrenget innbyr til fjellvandring, ingen tvil om det.
Småpent, uten den helt store ''susen''.

vh fred
Stine J.

Hei og takk for kommentarer. :)

Er nok ikke det mest spennende landskapsbilde nei, ser det. Skulle gjerne hatt noe mer i forgrunnen selv også, men dette er tatt fra en smal bilvei med autovern, så noen spennende forgrunn hadde jeg ikke. :( Hyggelig at det faller i smak hos noen av dere. :)

Terje; Ja, jeg har vært i Windermere endel ganger. Det er en veldig flott plass, men veldig mange turister om sommeren.

Fred: Du er observant! Linjene er steingjerder ja. Hele landsbygden i Lake District er full av disse steingjerene som er omhyggelig bygget en gang i tiden. Kan minne litt om Jæren noen plasser.

Fortsatt fin søndag til dere alle!

mvh Stine

ingeborg w.

Det er fint å se etter linjer i naturen og bruke lag bakover. Jeg har dog stor tro på å ha en eller annen form for blikkfang. Det kan være noen steiner, lyng eller strå, bare de er pent plassert i bildet, skikkelig i fokus og får betrakteren til å stoppe opp et øyeblikk. De steinene du har med i forgrunnen her er presset inn i hjørnet og noen er også ute av fokus, så de gjør det ikke for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu