Looking at you
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm F2,8 EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Odd E. k.

Hei Stine!

Et meget flott bilde av en bløtvinge. Fint utsnitt som forteller oss hvor stor denne verden er for disse insektene i forhold til oss tobeinte. Bakgrunnen sammen ned aksene som insektet sitter på har flotte farger og passer fint inn
fargene til insektet. Et flott fanget bilde.

Mvh.

Odd E.
Tore Arnt N.

Hei!Du har tatt et bra bilde men bakgrunnen har mye støy,det er egentlig bra for å få fremhevet insekte enda bedre på bilde,fint utsnitt her,skarpe farger og bra lys,god sommer:-)mvh,
Anne-Lise S.

De er virkelig fotogene disse småkrypene her. Er det bløtvinger de kalles, Odd? Det ante jeg ikke. Artig at du har klart å fange den idèt det ser ut som den kikker på deg. Jeg ville kanskje beskjært det akkurat under ''knoppen'' på strået over insektet, og tatt noe på venstre side også. Har tatt flere bilder av samme skapning selv også, dog med en noe annen utsikt... :-)

Anne-Lise
Espen A. I.

Dette var pent, enkelt og greit, flotte linjer som gryer seg i billedflaten.

mvh Espen
Tone A.

Flott skarphetsplan på dette vesle insektet der orangetonane, detaljane og posituren gjer mykje for bildet. Forgrunnen med akset i hjørnet og aksa som gjentek seg bakover gjer dybde til bildet. Dessutan gjer aksa at ein forstår kor lite insektet er. Skarpe aks i forgrunnen som fortset duse i bakgrunnen gjer også dybde og liv saman med duse aks i den grøntona bakgrunnen med litt fargespel. Flott fanga motiv med fine fargar og tittelen passa godt, Stine!
:) Tone
Avsluttet .

Hei
Ser ut som en artig fyr dette her. Synes du har funnet et fint utsnitt med god skarphet på motivet, samt at strå og aks har en spennende beskjæring i ytterkant av bildet.
Kan i mange tilfeller få bilde til å virke litt ut av balanse med en slik komposisjon, men med denne bakgrunnen fungerer det for meg, ja den kunne kanskje vært en anelse mørkere?

mvh arild
Inger-Lise S.

Hei! Et bilde jeg liker godt: Komposisjon, fargetoner og fokuspunkt.
Ellers vil jeg henge meg på de positive kommentarene du har fått her. (Skulle gjerne kunnet beskrive det så detaljert som enkelte makter...)

Mvh Inger-Lise
Stine J.

Hei og tusen takk til dere for kommentarer. :) Beklager at jeg er litt sen med å takke, men jeg har det litt travelt for tiden. Kommer snart sterkt tilbake med kommentarer.

Den var litt rar denne bløtvingen (?). Når jeg rigget meg til foran strået, så stoppet den opp og sto lenge på stedet hvil og kikket på meg før den vandret videre oppover strået.

Bildet er tatt i England i sommer.

mvh Stine
Hege J.

Hei Stine!

Håper du har hatt noen deilige sommeruker!

Dette bildet preges av fine, diagonale linjer - og en liten, nysgjerrig
krabat. ;-)

Fin plassering av elementene i bildeflaten. Kledelig, passe dus bakgrunn.

Jeg er imponert over hvor god skarphet det er på insektet ditt, når jeg sammenligner dimensjonene med kornaksene.
Et godt bilde i mine øyne.

Mvh Hege
Odd Tore S.

Den ser jo nesten litt sjenert ut, sikkert ikke vant til fotograf med så mye glass.
Jeg synes at dette ble fint, skarpt og bra plassert insekt, fine skråstilte strå og mye grønt miljø. Kanskje kunne miljøet vært gjort litt mer soft?
Macro ser gøy ut, særlig for den som har øye for detaljer som du har.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu