Arbejdsmand
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202486} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Astrid Merethe N.

Dette bildet likte jeg. Det er noe med stemningen i bildet. Jeg kunne sittet lenge å sett på dette bildet mens jeg funderte over hva han tenker på. Likte at det var i svart/hvitt.

Astrid M.
Olav Ø.

Flott portrett/miljøskildring. Svarthvitt er så fint på denne type billeder. Det får lyset og strukturene så tydelig fram. Hånden som holder rundt pipen er en arbeidsneve og ansiktet forteller om et liv. Kunne med fordel vært litt lysere på den mørke side av ansiktet, men lysrefleksen i øyet gjør at det ikke blir helt mørkt. Bra bilde!
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var et flott portrett. Mannen har et godt uttrykk og pipa gjør seg. Men jeg savner mer skarphet. Lyst område i øverste hjørne til venstre trekker litt oppmerksomhet. Men et godt portrett, det er det.

hilsen ingebjørg
Halldór G.

Hej og tak for jeres kommentarer.
Jeg er enig med dig, Ingebjørg, skarpheden er ikke 100%, billedet er taget ved forholdsvis dårligt naturligt lys fra et vindue. Jeg tager også din bemærkning om den lyse del til eftertanke.
Hilsen,HG.
Jóhann Á.

Hei Halldór!
Jeg liker utsnittet, kontrastene/tonene og blikket. Veldig bra. Kunne kanskje vært litt skarpere på øynene, men som det står nå virker det litt ''rufsete'' i stilen og det passer godt syns jeg. Så alt i alt et veldig bra bilde!

MvH, Johann
Gunnar O.

Veldig fint bilde. Flott i svart/hvitt... Får en til å tenke...:)
mvh Gunni
Jacob V.

Hei, Halldór

Dette var et meget bra portrett. Skarpheten er nevnt, så da er det ikke mer å pirke på.


Mvh


Jacob
Thomas M.

Fabelaktig portrett! Akkurat noe for min smak. s/h og skygger gjorde dette til et anbefalendes bilde!

Thomas Mørch
Isar P.

Enda et veldig fint bilde. Liker godt svart hvitt. Slitent uttrykk i ansikter, og fin posering.
Knut Georg F.

Ute i foto.no`s jungel finnes det perler som dette som bør gi inspirasjon og glede for dagens (2017) fotografer. Et eksempel på at fotoutstyr og skarphet ikke er nødvendige kriterier for å skape et godt foto.
Mvh Knut
Roar B.

Så flott at du finner fram slike perler, Knut Georg. Coolpix 4300, det er lenge siden det. Og understreker det du allerede har sagt; at gode bilder skapes i hodet. Og ikke bak dyre innkjøp som mange tydeligvis tror. Et klassisk portrett, vidunderlig utført.
Se og lær, der ute.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu