badekar
jeg synes ansiktet ble fint. benet ble litt for lyst. Men dette er et av de første bildene jeg tar med speilrefleks. er vandt med et lusent digitalt kamera. Et bilde må jo være det første ut.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger901
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Aron L.

For et genialt bilde! Helt strålende! For en følelse det gir altså! Det blikket til dama kan tolkes på så utrolig mange forskjellige måter! Blikket bare trekkes mot ansiktet! For jeg hadde ikke lagt merke til benet før jeg leste om det i egen vurderingen din. og enig egentlig, men kan det ikke gjøres mørkere i ps? klippe ut benet bare? ettersom at dette er et så bra bilde, så ser jeg litt ekstra på det, slik at jeg finner flere ting som kunne endres litt på:p men det er pirk: Har du brukt blitz? for isåfall er den reflektert i veggen, to steder. Dette kan tas bort syns jeg. Men dette er virk, på et ellers herlig bilde, som virkelig gir en dyster feeling! Good job!

A:)
Lillian b.

Jeg er ikke så flink i ps, men jeg skal se hva jeg kan gjøre. jeg har ikke brukt blitz. Det er de små taklysene som vender mot veggen som gjør det. Brukte ikke blitz for å ungå akkurat dette. hehe. jeg også har masse jeg ville pirket på. bildet ville blitt mer elegant hvis ikke handkledet over hodet hadde vært der. Den kunne jeg godt ha fjernet.
dette er et bilde jeg vil jobbe mer med. kanskje ta noen fler i samme setting. det er jo et selvportrett så det er ikke noe prob:)

takk for flott kommentar!


Avsluttet .

Rått bilde, rett og slett..
Arne
jarle p.

hei!
hvis dette var ditt første bilde m dslr, så må jeg si at dette var meget bra!Liker uttrykket i bilde.Helt glimrende!
anbefales

-jp-
geir olav h.

Flott bilde dette,
liker blikke til hu i badekaret.
Oda H.

Superb Debut! Ser fram til fleire bilete frå deg:)

Oda
Jacob V.

Har ikke mer å si enn at dette var meget bra. Gleder meg til du legger ut flere bilder.


Mvh

Jacob
Avsluttet .

Du tar kule bilder! Gleder meg til å se mer!

Dette bildet har definitivt potensiale!!

*thumbs up*

-Mia Regine
Oddgeir N.

Eksponeringa og fargetonane fungerer fint her, mettninga. Lyset fungerer bra på huda, men eg synesrefleksjonane på flisveggen forstyrrer. Forøvrig er det unødvendig at biletet er skeivt. Fint at badaren er plassert på ei side i biletet, og ikkje midt på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu