Gloss
Surrealistisk, men med humor...
Dette var bare GØY!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger596
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Gerry F.

hehe..artig protett...litt funky/funny galmour preg over det hele...


men jeg synes at etterbehandlingen kunne vært bedre her...venstre arm har noen store blodårer og en stor muskel som gir en ujevn flate...hånden mangler en negl!


ellers inegnting mer pirking!

artig bilde


gerry
John Andre A.

du er flink til å legge merke til tin Gerry!
derfor er det lite for meg å skrive...hehe.
men ja, det er et kult bilde!

John
Bjørn S.

Det er helt riktig at det er litt og utsette på dette bildet, men hadde jeg gjort bildet ''perfekt'' hadde humoren i bildet forsvunnet;)
Det er ikke meningen at dette bildet skal taes helt på alvor...mer ment som et lite sidespark til popkulturen-som jeg forsåvidt elsker;)
steffen o.

Syntes du er inne på noe, men i mine øyne må et så 'glossy' bilde være nærmest perfekt når det kommer til lyssetting og detaljer av den typen Gerry peker på, for at det skal funke, men da funker det jævlig bra (David Lachappelle er en av mine favorittfotografer). Her er ansiktet er altfor mørkt og det er noe med posituren hennes som irriterer meg, uten at jeg helt kans sette fingeren på det. - Sorry at dette virker som slakt, for det er det ikke.
Rune L.

Mer bobler ! :-) ..diagonalen med bobler burde vært mer fremtredende, det starter bra nede med en velbelyst 'pupp' så gjentas denne 'gummi' runde oppblåste formen fint av tyggisboblen, som gjerne kunne vært litt større men i hvert fall hatt mer spenstig farge/lys, til slutt burde den glossy speilkula vært trekt mer tilbake så bobleformen blir tydeligere og mer på linje.
Bjørn S.

Takk for all tilbakemelding, mine første bilder her, så det er bare bra med litt reaksjoner :)
Tar det verken ille opp eller føler meg slaktet, takk for oppmerksomheten.
Hilsen Lillebjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu