Psykodelic Reality VIII
Våre venner tidsrytterne føler at energien i kulen blekner. Det er på tide å komme seg tilbake til virkeligheten, skjønt virkelighet, hva er i grund virkelig???
Uvirkelig naivisme.
Bildet inngår i albumet Psychedelic reality - Manipulasjoner på skråplanet
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLag på lag
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helge R.

Hei!!
Her kommer siste bildet i denne serien. Det er tross alt begrenset hvor mye en kan bruke det begrensede antall bilder jeg har av våre venner.
De takker for følget, framfor dem ligger realitetenes verden, den streite virkeligheten. Jeg tror det er viktig å flippe ut med bilder som dette, fortegne virkelighets bildet. Gi litt næring til fantasien, vise ting litt skjeivt.
Bakrunnen er speilinger i flere vinduer. Jeg tok en del bilder der i desember, lyset var ganske ok. Jeg har spritet opp fargene for å gi dem den riktige sounden.
Disse bildene hadde ikke vært mulige uten Enrike i sitt metalliske sjørøver kostyme, måtte publikum overøse deg med knitrende sedler.

At han ente opp som tidsrytter er selvsagt en tilfeldighet, ideen bare poppet fram. Helt ærlig tror jeg at det var den skrudde bakgrunnen som satte meg på ideen.
Takk til alle som har kommentert disse bildene, hilsen
:)Helge
Erik B.

Hei Helge!

Du har helt rett i at bakgrunnen er skrudd, og den er samtidig helt herlig! Her syns jeg alt klaffer (skyggene stemmer også i større grad enn i forrige bilde).

Jeg fikk plutselig veldig lyst til å gå på en utstilling med dine bilder...
Det hadde garantert blitt en veldig spesiell opplevelse!

Hilsen Erik.
Lars-Anders M.

Dette er både kreativt og godt arbeid. Stå på.
Kristin T.

Utrolig tøft med de skarpe fargene i kontrast mot de grå mennene... Videre liker jeg veldig godt den noe klare men uharmoniske bakgrunnen. Om jeg skulle pirket på noe ville jeg kanskje foretrukket litt klipping på venstre side av bildet.

Kristin
John Andre A.

ja, dine bilder og forklaring er som vanlig underholdende, og bærer samtidig preg av kvalitet i både foto og bearbeiding!
Supert
John
Helge R.

Hei og takk!!
Til Erik; litt flaks måtte jeg jo ha med skyggene. Jeg ser at det er foto fra tre forskjellige ganger. Sola kommer inn temmelig rett sør. Her i Spania har marssola blitt temmelig skarp, nesten som norsk sommerlys.
Bilder som dette krever at jeg tar meg tid til å bli kjent med fyren, se hvordan han beveger seg, for han beveger seg. Står først dørjande stille, noen slipper en euro i koppen hans og han bukker og takker. Det er her jeg fotograferer det som siden skaper stemningen i bildet. Alle disse endringene i kroppsspråket gir meg ideer til nye bilder.
Hei LAM, takk for kreativ omtale. Kristin vil gjerne kappe litt på venstre siden, et slikt kutt vil øke intensiteten i uttrykket. Nå blir den dempet av de grønne flatene. Ideen med å beskjære bakgrunnen på denne måten er et forsøk på å skape en oppgitt stemning, derfor de grønne flatene.
Hyggelig at dere liker det, hilsen
:)Helge
.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu