Max Normal - mot normalt helt normal
Engelsktalende fakir, kroppsbehersker og stand-up komiker.Opptrådte under Nytelsesfestivalen i Grimstad fredag 4. august. Bildet fikk 1/2 sides oppslag i Agderposten mandag 7. august.
Bildet inngår i albumet Presse -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-09 00:47:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Siv S.

Veldig bra! Han er i lufta, og ein sjer kroppen hans inni ballongen. Og det er klårt. (Lar meg og imponere over ixus-en.) Prøvde sjølv nyleg å ta bilete av ein cirkusmann inni ballong (ikkje Max rett nok, sjølv om han, herlege mannen, var der han og), og det er ikke naudsynt den enklaste sak i verda, sjølv om kan hende enklare utendørs uten masse kunstlys.
Anne-Lise S.

Tusen takk for god kommentar, Siv! :-) Jeg tror nok jeg hadde lyset på min side her; klokka tikka vel rundt 20-21 da Max holdt showet sitt, og det var hele veien enkelt å se kroppen og kroppskunsten han skapte inni ballongen. Har vel noe med hvor jeg var plassert også, ift. hvor han holdt seg. Joda, han er en artig og underholdende fyr. Et fyrverkeri i en person! :-)

Anne-Lise
Lars-Anders M.

Meget fin bild. Ja vi er alle bobbler.
Anne-Lise S.

:-) Ja, det så nesten ut som en fødsel da han tok seg ut av bobla...

Anne-Lise

PS: Artig at du likte bildet!
Odd Tore S.

Sånn kan det gå om man putter for mange bobletyggis i munnen samtidig, tragisk eksempel.
Ansiktet på fyren ser også rimelig bekymret ut.
Bra skutt fra din side, rimelig sprøtt påfunn fra hans. Bildet er vel mørkt i de interessante partiene, mulig at litt lokal aksjon i PS kunne gjort seg??
Odd Tore
Anne-Lise S.

Hei Odd Tore!

Tenker du bruk av shadows and Highlights til å lyse opp ansiktet bl.a.?

Anne-Lise
Odd Tore S.

Nei, jeg velger ut de områdene som jeg har tenkt å behandle likt, bruker passende Feather for å unngå skarpe overganger, og så bruker jeg Levels. Da har jeg rimelig god kontroll over de muligheten jeg har (har ikke Curves i proletarutgaven av Elements), og kan fikle fram og tilbake til det ligner på noe.
På denne måten har jeg god kontroll, men kan få mer eller mindre stygge overganger mellom behandlet og ubehandlet flate om jeg overdriver.
Dette må du bare prøve deg fram med, dra til så det svir først, så ser du både muligheter og umuligheter, og så går du bakover til det ligner det du ønsket hvis det er mulig. Og det er det ikke alltid!
Odd Tore
Anne-Lise S.

Odd Tore: Dette må jeg prøve ut! Har aldri gjort dette med noe bilde før, så det blir spennende å se! :-)

Bjørn: Takker for din versjon (V2)! Du er et funn, og jeg lærer mye av deg også! Du må jo ta en tur inn og fortelle dotterne hva du synes om portrettet av deg selv! ;-)

Anne-Lise

Odd Tore S.

Bjørn har oppnådd omtrent det jeg tenkte meg.
Etter bildet ditt å dømme burde Max Normal skifte navn til Mad Max, men det er kanskje registrert varemerke allerede.
Odd Tore
Anne-Lise S.

:-) Det var litt av et tempo denne entertaineren holdt, og at han skapte liv og røre var det ingen tvil om! :-) Jeg synes kanskje visse deler av ballongen ble litt for lys i denne nye versjonen, men at noe lysning var riktig. Ansiktet synes enda bedre i Bjørns versjon, og det gjorde seg veldig godt! Hva mener andre?

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu