Badeglede
Bildet er tatt om kvelden.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .
Noe usikker på jenta, men ellers et herlig sommerbilde! :)

--
Bjørnar Hauge
Kjell Sigurd S.
Herlig bilde. Gir assosiasjoner i retning familieferie og lillesøster som beundrer sin tøffe storebror. Fin stemning og fint s/v arbeid. Ser ut til at du har hatt ganske fine lysforhold også. Fanget i rette øyeblikk. Eneste lille minus er kutting av foten til jenta. Ellers meget vellykket.

Kjell S
Hans Henrik F.
Jeg reagerte også umiddelbart på jenta - vet ikke om det er stupebrettet som går ''tvers igjennom henne'' eller hva det er, men noe skurrer litt. Ser for meg hvor fint det hadde vært om hun f.eks hadde sittet på kanten av brygga istedenfor. Ellers er det jo et friskt badebilde (kjempehopp du har fanget) og jeg har i grunnen sansen for sort/hvitt på dette - det blir mer tidløst og hyggelig på en måte ...
Stine J.
Tusen takk til dere 3 for raske og fine kommentarer. :) Kanskje tittelen er feil og skulle vært beundring eller noe sånt? For meg er jenta i bildet viktig, hun står og ser beundrende på gutten som tar et så flott hopp fra stupebrettet. Skaper mer miljø da. :)

Kjell Sigurd; Kuttet av foten er uheldig, men en nødvendighet etter oppretting av bildet dessverre.

mvh Stine
Inger Anne Maritsdotter V.
Supert fanga Stine, og toneomfanget gjør det hele tidløst og behagelig.

Inger Anne
Kurt S.
Beundring ville nok vært en fin tittel.
Godt fanga. Et trivelig og flott sommerbilde.
Litt mere luft rundt jenta kunne gjort seg.
Som Inger Ann sier: Tidløst og behagelig. Det synes jeg er en treffende karakteristikk av dette bildet.
Mvh Kurt
Hege J.
Artig og sommerlig situasjon du har fanget her.
Det tidløse preget er nevnt, noe jeg henger meg på. Ellers vil jeg bemerke ansiktsutrykket til gutten - det viser veldig godt at han storkoser seg i svevet. :-) Jenta ser beundrende på gutten, og ønsker kanskje at hun var like modig så han kunne beundre henne tilbake..?

Mvh Hege
Ketil P.
Jeg er ikke helt sikker på om det er beundrende blikk. Hun virker litt uinntakelig med armene i kors og krumspringene får ikke den imponatoreffekt artisten kunne ønske seg. Stupebrettet som går 'gjennom' jenta kan virke forstyrrende.
Steinulf L.
Fin sommerstemning. Kanskje bedre uten jenta, eller plassert som foreslått over. Litt trangt i bunnen.
Avsluttet .
Tror bilde hadde vært fint med jenta også, dersom du hadde fått med beina også :)
Bjørn H.
Hei Stine ....

Er litt usikker på dette jeg -

Koselig nok med gutten som hopper i vannet og jenta som ser på, men det er liksom ikke nok.

For mye uro rundt jenta som stjeler oppmerksomhet, samtidig blir det snaut i bånn..

Kunne godt tenkt meg mer latter glede og tydeligere ansiktsuttrykk :))

Bjørn.
Fred S.
At beundring er hovedtemaet her er temmelig innlysende, men også jeg ville nok ha flyttet litt på beundrerinnen, slik at hun ikke deler stupebrettet i to. Hun kunne gjerne ha fått mer plass i bildet; tross alt hun som er hovedpersonen i bildet, slik jeg ser det, men altså et annet sted.
Ellers tror jeg nok at bildet ville ha gjort seg vel så bra i farger.

vh fred
Stine J.
En litt forsinket takk til dere siste også. Delte meninger, som jeg tar med meg til neste anledning byr seg. Takker for interessante innspill. :)

mvh Stine
André M.
Henger meg på Kjell Sigurd: Herlig bilde med et lite minus for foten til jenta. Men jenta MÅ være med. Historien er jo nettopp hennes betraktning av det som skjer (uten henne hadde det bare vært ''nok-et-stupebrett-bilde''). Sort/hvitt gir en touch av tidløshet. Bra!.
Aksel Anker H.
jeg forstår ikke helt problemet med jenta, hun står mellom fotograf og stupebrettet, og det er det. for meg er det det noe annet som skurrer, uten at jeg helt kan sette fingeren på det. mulig det er bakgrunnen som er for skarp, den får ikke helt lov til å være bakgrunn og gjør det hele for todimensjonalt, jeg ser for meg supermario som skal hoppe over på den lille holmen der.
men uansett er det koselig å se at det er gode gamle langøy, og er det ikke finnøyferja på vei til fogn som kan skimtes inni badetrappen?
Bente K.
Dette var et bilde jeg måtte se litt på en stund. Det er en snodig situasjon og jeg måtte gruble litt over hva som egentlig skjer her. At det er i svarthvitt fremhever at det er jenta og gutten som hovedelementene i bildet. Jentas positur undres jeg over, og det kan spinnes mange historier utfra dette bildet.
Jeg likte dette.
mvh Bente
Lars-Anders M.
Meget bra. Han ser ut som om han holder på med noe helt annet Skriver på en pc eller skrivemaskin. Toppenbild. Setter tanken i sving.
Odd Tore S.
Ikke akkurat badeglede jeg tenker på når jeg ser dette bildet:
Gutten ser heller krampaktig ut og har vel ikke akkurat en positur som jeg vil forbinde med et elegant hopp eller stup.
Jenta ser heller skeptisk ut, med én arm i kors og den andre støttende haka.
For meg er det mer som om gutten skal vise at han tør og kan prestere det han har sagt og som hun ikke helt tror, uten særlig glede fra noen av dem.
Mulig at jeg er både mot strømmen og helt på jordet her, men slik dette bildet er arrangert, stråler det ikke av glede.
Amputert hæl er litt uheldig.
Odd Tore
Lars-Anders M.
Jeg syns det har ett komiskt preg jeg.
Stine J.
Tusen takk til dere siste også. Det jeg syns er mest spennende her, er at det er så mange forskjellige tolkninger til bildet. Det gjør bildet vellykket for meg. Takker for at dere viser interesse og deler meningene deres med meg. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu