High-key portrett
Har tenkt å prøve meg litt på portretter framover, har ein del å læra der trur eg. Dei som evt. har sett dei andre bildene mine veit at det er mest natur det har gått i. <p>SÅ: Tek gjerne imot konstruktiv kritikk! ;)<p> Besøk gjerne nettsiden min: <a href=''http://www.espenmills.com''>www.espenmills.com</a>
Utstyr
  • Canon 5D
  • 135mm f:2 L
  • Brennvidde135mm
  • Blenderf/2.6
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, tatt i eit kjellerrom med berre glødelampe, samt blits bounsa bakover og til siden...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger411
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Karine A.

Hei Espen!! Ja, nå er jeg kjapt ute for å kommentere!! Et kjempefint high-key
portrett!! Har sett på de andre bildene dine og likte spesiellt godt ''hodet i vann'' eller et eller annet!! Flott portrett, om jeg skulle pirke på noe, og det må jeg vel egentlig ikke :) men så er det kanskje refleksjonen i det ene øyet.... i allefall: bra levert!!!

:) Karine
Nina E.

Fint, tett utsnitt og ei jente med et passe underfundig smil/uttrykk. Men jenta har vel på seg en eller annen form for mote-linser?
Rune B.

Synes bildet ditt er meget bra. Lyssettingen, blikket, fargene - alt er meget bra!

Det positive jeg vil fremheve må være kontakten du har fått med personen. Fra nesetippen og opp er bildet ''perfekt''. Håret, de store øynene og dybden fra fjeset og bakover i håret er bra.

Blir ikke helt overbevist over den nedre halvdelen av ansiktet. Piercingen kunne blitt tatt bort, synes den forstyrrer litt, men ikke nødvendigvis helt ødeleggende for bildet. Synes leppene blir litt for anonyme, de kunne tålt bittelitt mer fargemetning synes jeg. Det er noe rart i pupillene på jenta, synes ikke det slår an. Fargene rundt pupillene derimot er knall!

Alt i alt MEGET bra.


Mvh Rune B.
Ole E.

Jeg liker veldig godt dine siste bilder, men dette faller ikke helt i smak. Øynene er etter min mening alt for kraftfulle i forhold til resten av utrykket. Ellers bra, men siden øynene er så sentrale klarer jeg ikke å bli helt fortrolig med bildet.
Espen M.

Takk for tilbakemeldingene folkens! Jenta har ikkje på seg motelinser, men fargemetningen i augene er kjørt opp ein del. Eg liker det slik, for eg syns at det er augene som er det sentrale i bildet. Men eg er fullstendig klar over at dette er det delte meininger om...
Rune: Det er ikkje snakk om piercing, men ein føflekk. Den har vært der dei siste 20 åra, og blir verande på dette bildet også ;) Refleksjonene i pupillene er blitslyset på veggen bak meg. Prøvde å fjerne det, men det såg ikkje naturlig ut. Ellers er eg einig i deg der, refleksjonene tilfører ikkje bildet noko. Fint at du er enig med meg ang. det rundt pupillene (irisen heiter det vel?), så kan Ole E. bare ha det så godt... ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu