dråpenes tidløse evighet
'''Det er noe fundamelntalt skjevt hvis bare eldre mennesker har tid til å reflektere over
det som er viktig i livet, mens yngre rett og slett ikke får tid til det''.
-Arne Næss

-slike ting refleker jeg over..smått og vakkert.
Bildet inngår i albumet Dråper -
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger750
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
John H.

Hei Ingebjørg.
Liker temaene du reflekterer over. Det som ofte gjør bildene dine så spennende er at du plasserer det som er blikkfang, motiv eller det som er skarpt, i en utradisjonell del av bildeflaten. Ofte blir sånne motiv ( dråpene) plassert midtstilt.
Arne Næss er en fin fyr og jeg deler mye av hans filosofi. Når jeg nå etter hvert begynner å modnes bør jeg vel gi meg bedre tid til å reflektere over de små og nære ting. Og nært det nesten usynlige kommer man med Makro.
John
Kurt S.

Først: Tittelen, sitatet av Arne Næss og det at du tok dette med. D.v.s. at du har slike fundamentale ting i tankene synes jeg er veldig flott!!
Bildet er, etter mitt syn, flott fotokunst.
Du kommer kanskje til å få høre at det er mye elementer å forholde seg til.
Synes det er helt ok her. Alle bildene må ikke være av den enkle sorten.
Etter mitt syn fungerer bildet fint og har mange spennende og fine detaljer.
Absolutt et bilde som skiller seg ut og et bilde man ikke blir fort ferdig med.
Very good -:)
Mvh Kurt
Avsluttet .

Hei Ingebjørg
Vel, hva skal jeg si. Joda, liker bildet, kreativt og flott med dråpene i nedre kant, men kanskje jeg mener det blir ''litt mye'' reflekser oppover. Vet heller ikke om bilde hadde blitt bedre i liggende format hvis det var mulig.

Ser på bildet igjen, synes det blir litt tannløst i øvre flate.
Men når dette er sagt så skal du ha ros for kreativitet og våger deg stadig ut i nye områder. Nærmere bestemt, jeg hadde ikke klart å fått til et slikt bilde.

Liker noe og noe ikke, men du vekker min nysgjerrighet og det vil du nok også i fremtiden gjøre, og det er jo bra.

God natt
arild
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Må si du setter ting på dagsorden i dette bilde med tittel og undertekst med sitat av Arne Næss. Tiden har egentlig rast fra oss alle om en tenker seg om. Alt skal ha slik fart at en ikke har tid til ettertanke og refleksjoner. Det bare skjer. Flott måte du tar temaet opp i et bilde som for meg virker litt stressende. Det må til for å vekke og det har du klart meget bra. Ja selv av en kar som har noen år på baken kan det være godt å få en påminnelse.

Mvh RK
Terje K.

Kreativt og flott kunst :-) Har en ledig plass på veggen til dette jeg ;-) anbefales herved :-)

Terje
Sissel N.

Flott abstrakt motiv, og herlig undertekst! Sammen blir det noe som treffer!
Espen A. I.

Absolutt pent og pyntelig. Personlig og vakker underskrift.

mvh Espen
Tone A.

Eit vakkert bilde med lysrefleksjonane som gir så mykje liv til bildet og som gjer at bildet har eit uttrykk av glede. Smalt skarphetsplan der mest skarpe dråpane i hjørnet ser ut som sølvkuler som er ein fin kontrast til alle refleksjonane bakover. Flott med det grøntona partiet i høgrekanten gir ein litt jordnæreffekt til alt det litt metalliske i bildet. Eg tenker litt på mose her!
Vakkert tekst som ein kan filosofera litt over.
Vakkert, kreativt, frodig og ei bilde til å bli glad av, Ingebjørg, jammen er du flink!
:) Tone
Ann T.

Fine, tankevekkende ord og et anderledes og artig bilde! Likte dette Ingebjørg.
Vennlig hilsen, Ann
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer alle sammen. Og anbefaling, Terje.

~ingebjørg
Lars-Anders M.

Spennende bilde. Ok.
Avsluttet .

Hei. Stilig dette. Du går andre veier og det liker jeg!

Mvh Kyrre Lien
Peter W.

här gnistrar och skimrar det mycket vackert Ingebjörg! Vackert ljus och mycket fina färger. En uppiggande bild som gillas av mig!

Mvh Peter
Jan O Ø.

Hei. Et flott virvar-bilde med en flott undertekst. Uten denne teksten hadde jeg sikkert ville sagt at bildet har for lite skarpt å ''ta tak i''. Bildet med teksten gir større dimensjoner og jeg må derfor bare gratulere med et flott bilde.
Mvh Jan O.
Avsluttet .

Liker hvordan skarphetsplanet tvinger øyet ned til nedre høyre hjørne. Skulle kanskje ønske at den tredje dråpen i triangelet var skarp også, men hvem bryr seg.. Dette er poesi.

Inge
Torbjørn K.

Jeg synes dette ble veldig spennede. Fint at du har fått med noen skarpe dråper, slik at bildet ikke blir helt abstrakt. Du kunne med fordel økt kontrasten noe, og så ville jeg fjernet noe støy i bildet. Støyen er ikke ''plagsom,'' men jeg synes slike bilder kler en mer silkemyk overflate. Neatimage og Noise Ninja er fine program, og det finnes demoversjoner som kan lastes ned dersom du har lyst å prøve dette.

Torbjørn
Fred S.

Når du har så flott en tittel, må jeg bare gi meg over ( selv om jeg kanskje har en innvending eller to), og bare si at dette er et flott eksempel på kosmisk surrealisme. ( og hva kosmisk surrealisme er må gudene vite...)

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer.

Torbjørn - støy får bare være. Har så treg linje at det nytter ikke å laste ned noen ting..

Fred - jøss, kosmisk surrealisme? Kan det være verdensrommets sjele/drømmeliv? Kanskje.. Hva innvendingene dine er, skulle jeg gjerne ha visst, tittelen skal jo ikke ta all oppmerksomhet... :) For mye reflekeser denne gang også?


-ingebjørg
Inger-Lise S.

Et spennende bilde med lekre farger og flott undertekst. Visst er det mange reflekser, men jeg syns det ble fint. Et annerledes og fint bilde, som mange av dine andre :-)

Inger-Lise
Kjartan T.

Heavy tittel på bildet ditt, og det fikk meg til å stoppe opp å tenke litt på noe jeg leste for en stund siden. Slektskap på form, og da ikke minst dråpeform, finnes det mye av ute i naturen. Atomer, eggceller, dråper eller ei sol med sine planeter....

Dette er vel det mest kjente metamønstret (form som gjentar seg), og som har fått forskere til å klø seg i hodet de siste årene. Hvorfor gjentar disse formene seg i både levende og ''døde'' gjenstander i naturen? Er ikke form genetisk bestemt etter en beinhard kamp for å overleve?

Vi har fortsatt mye som vi ikke forstår...

Og jeg forstår ikke helt hvordan jeg fikk meg til å skrive alt dette, men det var vel noe ved bildet ditt da:)

Som fotografer er det vel ikke så dumt å lete etter disse metamønstrene. De kan fort få tankene til å vandre. OK bilde Ingebjørg.
Bjorn F.

Hei Ingebjørg. Fantasifullt og kretiv dette, et spennende bilde.
Hilsen Bjørn.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for nye kommentarer.

Kjartan - det du skriver, har jeg ikke tenkt på i forbindelse med dette bildet/fotografi generellt, men jammen er det interessant! For at metamøntseret skulle ha blitt fullstendig, skulle nok dråpe nr1 ha vært skarp også, men, men.. den er ikke det. Interessant tankegang og flott at du skriver det, man skal ikke alltid forstå ting ;)


-ingebjørg
Tarjei Ekenes K.

dette var et spennende bilde med mange strukturer

kan ikke huske å ha sett noe liknende


:-D ! tarjei ekenes krogh !
----------------------------
http://fireoyne.blogg.no
www.fireoyne.com
----------------------------
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu