sitronsommarfugl
Bildet inngår i albumet sommarfuglar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204853} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Odd E. k.
Hei Magnar!

Et flott bilde av en Sitronsommerfugl. Meget fin skarphet der sommerfuglen sitter i en flott positur på akset. Det grønne smale akset som passerer mellom forbeina går fint inn i posituren og utfyller bildet på en fin måte. Den flotte bakgrunnsfargen med aksene passer fint inn og skaper linjer. Et flott fanget bilde!

Mvh

Odd E.
Nina E.
En flott og skarp sommerfugl. Den ser virkelig ut som et blad, der den sitter. Veldig god skarphet der det trengs, samtidig som den uskarpe bakgrunnen fremhever motivet på en fin måte. FIne linjer og farger i bildet,- artig med de tydelige føttene som holder på både det tykke og det tynne strået. Et rent og rolig bilde. Godt teknisk. Mvh ne
Terje K.
Hei Magnar
Igjen et flott naturskudd fra din hånd ;-) Farger, lys, fokus og komp sitter som et skudd her, men er litt usikker på den stilken eller hva det nå er, som skjærer gjennom den flotte sommerfuglen...

Terje
Jan O Ø.
Hei. Et skarpt og ''reint'' bilde. En hvit linje nederst i høyre hjørnet tar for mye oppmerksomhet, men det er det eneste jeg har å utsette. Jevn og fin bakgrunn med flott farge som står til hovedmotivet.
Mvh Jan O.
Tom A. T.
'Snodige'' disse flygende bladene og denne har du gjengitt på en god måte. De få stråene sammen med fargen på bakgrunnen gir et godt inntrykk av miljøet. Etter mitt syn et severdig bilde av arten.
mvh Tom T
Espen A. I.
Han her må jo være fettern til den vandrende pinnen som er mer kjent hos oss mennesker. De er jo kamuflasjenes mestre.

mvh Espen
Magnar B.
Takk for fin tilbakemelding!
TK: Prøvde å fjerna begge dei grøne stråa for å få eit endå reinare skudd. Det eg ikkje såg, men som er tydeleg på bildet, var at sommarfuglen hadde det eine strået mellom beina. Så der for den…
JOØ: enig med deg om den kvite linja.
Eyvind R.
Et godt bilde. Fine farger, former og linjer. Linjene er der de skal, slike bilder tjener på å ikke være helt komposisjonsmessig ''perfekte''.

Mvh Eyvind
Bente K.
Disse stråene er en del av miljøskildringen rundt sommerfuglen, de gir også innhold og liv til bildet. De likte jeg spesielt godt. Den gule bakgrunnen var flott mot sitronsommerfuglens vinger. Skarphet og lys er det heller ikke noe å si noe på. Dette var bra.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu