Landskap i Champagne
Bildet inngår i albumet Champagne -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .
Hei Nina,

Flott bilde med flotte linjer og fine farger.

mvh
Tommy
Steinulf L.
Fint bilde, skulle gjerne hatt enda mer himmel. En flekk høyt på himmelen,litt til høyre for midten, klonert du lett vekk.
Bjørn H.
Hei Nina -

Et nydelig kulturlandskap og noen deilige farger -

Desverre syns jeg bildet lider av en uskarp og ullen forgrunn.

Bjørn.
Kurt S.
Det første som slår meg er den nydelige og gyldne fargen i forgrunnen.
Den ble knallfin. Spesielt i kontrast mot den dypblå himmelen.
Horisonten ble litt midtstilt slik at jeg er enig med Steinulf i at her skulle det vært enda mere himmel.
Synes du må ha såpass mye av forgrunnen. En beskjæring i himmelen synes jeg heller ikke er aktuelt ettersom det blå bør være med.
Synes å se noen bygestriper nedover himmelen. Det ble fint.
Når det gjelder forgrunnen kan du prøve med litt selektiv USM og se om det hjelper på.
Bildet ble flott men du skulle som sagt hatt litt mere himmel og litt skarpere forgrunn.
Flotte linjer.
Mvh Kurt
Ole E.
Fine fargekontraster. Litt enig med Bjørn ang åkeren, men jeg liker det lell. Jeg kanskje vurdert å kutte et par mm i bunn.
Caroline M. S.
Liker flatedelingen med nesten 50-50 åker og himmel. Fine linjer i landskapet, bra med den brede mørke stripen og de to trærene og fint at det skjer noe på himmelen. Kan vel være enig i at åkeren er noe ullen, men jeg henger meg mer opp i at den er så veldig orange. Tror jeg hadde likt litt mer dempede farger. Smag og behag.
ingeborg w.
Her var det mange fine lag bakover. De orange tonene mot de blå er veldig fine. Det er også et pluss at jeg ser noen svake bygestriper på himmelen. Det kunne vært noe mer skarphet på forgrunnen.
Fred S.
Pent og rent og enkelt, herlige farger. Kunne kanskje ha tenkt meg et litt annet forhold mellom himmel og åker, dvs mindre åker. Samtidig vil jeg ha med linjen som skjærer litt skrått midt over åkerbiten, så et kutt like under den, kanskje...
Et lavere standpunkt ville ha ''løftet'' treet ( trærne ?) slik at himmelen ble bakgrunn; tror det ville ha gjort seg bedre. Da ville du imidlertid ha mistet den gule smale stripa helt bakerst: hvorvidt det vil være et tap for kompen er jeg litt i tvil om.

vh fred
Stig Børre E.
Herlige farger og linjer. Veldig flott å betrakte. Litt enig med Fred vedr. forbedringspotensialet, men det blir flisespikking. Jeg syns bildet er veldig flott som det er.

StigB
Nina S.
Takk for flotte tilbakemeldinger!!!
Har savnet å være på dotten, men tiden min strekker ikke til, skal virkelig prøve å få tid til å være aktiv her igjen.

Dette bildet er fra usedvanlig vakre Champagne. Det drikkes veldig mye champagne rundt omkring i verden, dette området av Frankrike bærer preg av velstand.
Utrolig velstelt og flott.

Valgte å kjøre opp fargene i dette bildet, likte kontrasten mellom det oransje og blå. Ser og forstår forslaget om de komposisjonelle endringer, skal prøve meg på det.

Når det gjelder flekker finnes disse inne i min D70 og ikke i objektivet.
Min D70 gikk i stykker og kom tilbake fra rep og etterlater seg på hvert bilde et titalls flekker.
Utrolig irriterende, en 20 minutters redigeringsjobb pr bilde.
Mvh Nina
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig flott fotografi! Det er en herlig fargekontrast med herlige linjer. Om du skal kutte, må det bli hvor Fred forklarer. Jeg vil også tro at en versjon i stående format (med trærne) hadde fungert bra.

hilsen ingebjørg
Odd Tore S.
Uværsskyer over flatt landskap, fin kontrast mellom forgrunn med varm og litt gylden farge og dysterblå bakgrunn.
Jeg kunne tenkt meg ganske mye kutt i bunnen, men ikke mer enn at det gyldne innslaget fikk ca 1/3 av bildeflaten. Jeg synes at forgrunnen er såpass ullen her at det blir litt mer enn nok som det er nå.
Det slo meg da jeg reiste over Steinssletta i går at dette var rette tid for korn og uvær. Og så la du det inn, riktignok ikke Steinssletta, men Champagne gjør jobben det også, og vel så det!
Odd Tore
Stig Børre E.
Kort innpå igjen...
Ved nærmere ettertanke syns jeg ikke du bør beskjære noe her. Kutter du i bunn forsvinner linjene i åkeren, og det er noe av det som gjør bildet spennende.

StigB
Jacob V.
Hei, Nina

Dette var utrolig pent. Likte de sterke flotte fargene. Sitter her å lurer på om bildet hadde hatt godt av å bli kuttet litt i bunnen. Er litt usikker der.


Mvh

Jacob
Ann T.
Jeg er enig med de mange andre som har lagt inn positive kommentarer over - synes også at dette var et meget serverdig bilde. Fargene er det som fange mest interesse fra meg. De fungere så godt sammen. Er litt usikkert om det kunne har fungert enda bedre med mindre forgrunn, men som Stig B sier, da vil du mister de fine linjenen i åkeren. Det er bra som det er uansett.
Regards, Ann
Nina E.
Hei, flott bilde med knallfarger. Litt uskarpt og med støy i skyene. Dette er et bilde jeg ikke ville valgt å kutte verken i forgrunn eller topp. Synes fargenyansene i forgrunnen må være med. Når det gjelder støy i skyene, kan du f.eks. prøve deg frem med smart blur. Mulig med forsiktighet å bruke unsharp mask i forgrunnen. Men et absolutt severdig bilde. Mvh Nina E.
Marit E.
Fint bilde med gode kontraster. Også flotte linjer, har ikke villet beskjært noe, jeg.

Ja, flekker, ja. Min D70 kom tilbake fra reparasjon i vår engang. Den var smekkfull av støv, himlene såg ut som utsikten gjennom en tesil. Jeg tok så kameraet med til Interfoto på Høvik. Der fortalte de at D70'er og andre i ''amatørklassen'' blir sendt til reparasjon i Estland. Problemet er at forsendelsen tilbake til Norge ofte skjer i esker fulle av støv, og der kameraet ligger ubeskyttet nedi.

Strenge krav til miljø og slikt gjorde at kameraet ikke blir pakket i plast, enda Interfoto hadde påpekt problemet overfor verkstedet flere ganger.
Skikkelig irriterende for kunden!

Håper du finner en løsning.

Marit
Anne-Lise S.
Herlige farger og jeg liker godt linjene i bildet. Dette er moder jord og dens fruktbarhet på sitt beste! Flott med den høye himmelen.

Anne-Lise
Nils G.
Lekkert og fascinerende bilde. Liker svært godt de store flatene, den horisontale linjeføringen på jordet i kontrast til de mørke skyene og det veritikale regnet. Og mye farge synes jeg gjør seg godt i et slikt motiv.

Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu