På hjernen
Liker bildet godt selv jeg, men bildet er scannet inn, og det vises dessverre godt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNaturlig lys, helmanuelt gammelt speilrefleks.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Helge L.

Veldig kult. Ser litt 70-talls ut på en måte... Sagt det før og sier det igjen, fascinerende med analoge bilder altså, de har ofte noe som det digitale som regel ikke klarer å gjenskape. Klarer ikke å sette ord på hva det er, men noe er det! Noe sjelelig kanskje? hvem vet.
uansett, et supert bilde synes jeg! Et fint og åpent/ærlig uttrykk på nederstemann, og et morsomt motiv.
Hilsen Helge
Olav Ø.

Stilig bilde. Artig ide. Jeg har sjøl vært en ivrig svart-hvitt fotograf, med mange lange kvelder i mørkerommet og i vår digitale tid, har jeg scannet mange bilder, for å jobbe med dem i photoshop. Jeg skjønte du hadde tatt bildet med fra den analoge verden og inn i den digitale, og var litt misfornøyd med kvaliteten. Jeg regner med at det er uskarpheten som irriterer deg. Det var i hvertfall den som slo meg som en litt negativ faktor, på et ellers flott bilde. Jeg ser du har e-postadressa di på info, og jeg har derfor tillatt meg å kopiere bildet og kjørt sharpen og sharpen more i photoshop. Da framstår bildet mye skarpere, men også mye grovere i kornstrukturen. Det syns jeg imidletid bare er tøft på svart-hvitt bilder. Sender mail.
Helge L.

Hei igjen,
Hadde absolutt vært kult å se en skarpere versjon, men akkurat på dette bildet så savner jeg ikke skarpheten... det kanskje bare er med å forsterke det ''gammeldagse'' i stemningen...? Men for all del, kan godt hende jeg ombestemmer meg hvis jeg ser et oppskarpet et.
Helge
Rickard A.

Ser ingen grunn til at dette bør være skarpere. Liker veldig godt at personen som er på hjernen er mer uskarp enn hun andre
Kristin Andøl L.

Takk for flotte, gode og konstruktive tilbakemeldinger :)
Enig i at det ser litt 70-talls ut, vet ikke hva som gjør det, kanskje tapeten i bakgrunnen? (som nok er fra 70-tallet, hele leiligheten er bevart ''retro''). det naturlige lyset? Håret til Karen?
Det jeg synes skjemmer bildet etter scanningen, er at jeg synes det ser ut som jeg ser ''gjenskinn/fix'en'' i skyggene på venstre side på ansiktet til han på ''hjernen'' og veggen.

Han som er på hjernen, er med vilje ikke i fokus...han er jo ''på hjernen'' ;)

Fikk se det oppskarpede bildet, og likte det også, selv om det var litt uvant å se bildet sånn :) den kornete strukturen gav bildet en ekstra pluss, tror jeg.

Igjen, takk!

Kristin.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu