Isle of Skye
Bildet er scannet på en enkel flatbedscanner, og kvaliteten bærer nok preg av det. Jeg tar gjerne imot forslag til hvordan jeg kan få dette bedre..
Bildet inngår i albumet Skottland -
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Å gjøre bildet ''bedre'', vil ødelegge sjarmen. Slik det nå fremstår, ser det nesten malt ut -herlig kunstnerisk preg. For øvrig også et flott landskapsmotiv, som kler nettopp denne teknikken.

Bra! :)

--
Bjørnar Hauge
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelig lys! Og flotte farger. Jeg er enig med Bjørnar om at det må være som det er.
Det er meget flott. Herlig komposisjon er det også.

-ingebjørg
Steinulf L.
Flott lys og fine farger. Du kan om du ønsker kanskje justere kontrast og tilføre litt usm. Flott bilde, som det nok er verdt å jobbe mer med.
Ann T.
Nå jeg åpnet dette tenkte jeg - Maleri er fotografi? Spiller ingen rolle - fargene er kjempe vakkert og bildet har masse sjarm som Bjørnar sier. Synes ikke at du bør gjøre noe mer med dette.
Hilsen, Ann
Carsten S.
Du sier ikke om du hadde et dia eller papirkopi som du har scanned.
Anne-Cathrine B.
Takk til dere alle for flott tilbakemelding! :-)
SL; takk for tilsendt forslag, er enig i at der er litt å hente på kontrast og usm, skal se litt mer på det - men det må bli i morgen ..
CS; det er negativet som er scannet.. på en billig ''altmulig''-scanner på jobb (definitivt ikke innkjøpt til bruk for annet enn scanning av dokumenter..). Jeg hadde trolig fått et skarpere bilde dersom jeg hadde brukt en bedre scanner.

AC :-)
Carsten S.
Selv durdere flatbed scannere er ikke optimal for scanning av dias eller negativer. For god resultat burde man nok bruke en filmscanner.
Har du kun denne 'billige altmulig' scanner som du kan bruke, ville det ikke forbaustere meg om du ikke få ett bedere resultat ved å scanne en papirkopi.

Jeg tviler på om det er verdt å bruke dette utgangsmaterial for å prøve å få inn mere detaljer og et mer 'fotografisk' uttrykk. Hvorfor ikke la det stå som det er. Med lit god villje kan man ser på det som en litt mer kunsterisk skildring av et landskap i steden for knivskarp landskapsfotografi. Hvorfor ikke?
Ivar B.
Jeg likte dette svært godt. Bildet har jo et deilig malerisk uttrykk over seg som kler dette landskapet. Det ble en estetisk nytelse, og utrykket minner litt om det man kan se i maleriene til Kittelsen. Du kan sikkert gjøre mer for å få bildet mer ''perfekt'' teknisk, men jeg savner det ikke. Jeg er heller ikke riktig mann til å gi deg svarene på hva som kan gjløres, og nøyer meg med å si at jeg likte dette. Mvh Ivar.
Anne-Cathrine B.
Jeg må si meg godt fornøyd med tilbakemeldingene fra dere gså CS og IB...jeg likte selv det ''maleriske'' uttrykket som bildet fikk, men var litt usikker på hva andre ville mene.. Og enig med deg CS; av og til er det kanskje greit med noe annet enn de skarpe og teknisk flotte bildene :-) Jeg tror det får forbli slik som det er nå :)

Anne-Cathrine :-)
Inger-Lise S.
Herlig lys og fine farger.Spesiell stemning. Jeg liker bildet som det er.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu