Spenning
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger797
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206536} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
john-arne w.
jeg synes dette var ett godt og behagelig bilde å hvile øyan på. jeg synes og du har plasert insektet på en veldig god plass, og fått bra med rom rundt det.
behagelig difus bakrund.

m.v.h. john.
Terje K.
Virkelig tøft insektsbilde. Fin komp og spennende lys. Virkelig fint med antydningene av ringer i vannet.

Terje
Dag T.
Stilig. Konkret og drømmende på en gang. Skal jeg pirke litt så ville jeg ha dempet det mørke feltet oppe til høyre slikt at det balanserer mot det mørke feltet nede til venstre, eventuelt lettet opp sistnevnte litt.
Ketil K.
Drømmende og fint. Synes det balanserer bra, fordi det er flere mørke områder, og det blir en slags diagonal og total balanse. God komposisjon og fint lys i bildet.
Carsten A.
Virkelig meget bra. Ikke er dette lett heller, men her har du fint utnyttet plassering og ikke minst opptaksvinkel og lys! Opptaksvinmkel mot vann er særlig viktig akkirat når det gjelder dette insektet.

Enig i at bildet trolig vinner på en forsiktig endring av nivåene på ulike mørke felt.

MVH CA
Ivar B.
Herlig! Nydelig fargenyanser på vann med ringene som hever dette til et virkelig topp bilde. Dette er noe av det bedre jeg har sett av insekt på lang tid. En estetisk nytelse. Mvh Ivar.
Anne-Cathrine B.
Dette var nydelig! Fargene er lekre og ''gjør bildet'' for min del.. Jeg liker også at insektet er svart. Etter mitt syn gjør dette at det blir et svært så annerledes insektbilde hvor stemning og lys får en sentral plass (i stedet for detaljer og skarphet etc som ofte er tilfellet i mange andre insektbilder).

Anne-Cathrine :-)
Ann T.
Dette likte jeg. Imponerende bra resultat. Var sikkert ikke lett å fange dette med riktig skarphet og lys.
Mvh. Ann
Hans Jacob H.
Pent. Den distinkte silhuetten var flott mot den ulne vannoverflaten. Og den lille ''fordypningen'' der beina treffer vannet har du fått fint fram. Lett på foten disse her ja. :)
Carsten S.
Jøss, mange takk! Gleder meg at så mange flere ser de kvaliteter i dette bilde som også jeg likte.
Lyset og refleksen på vannet, forårsakt av hann lille statisten, var målet. Jeg kan bare så meget bekrefte at opptaksvinkel (vanlighvis i en ubekvemt høyde) er av stor betdydning, som CA sier.
Fargene er nok noe justert og det mørke felt kunne muligens ha fått noe mere 'fingerspitzengefühl'. Da er jeg enig i tvil om ;)
Julie E.
Dette var det klasse over!
Sjelden man ser såvidt mye klangbunn i et sånt bilde. Vakker fremstilling av vannet.
mvh Julie
Inger-Lise S.
Aldeles nydelig! Vakre fargetoner. Godt valg av lukkertid. Delikat og svært dekorativt. Behagelig å se på. Siluetten passer godt inn her.

Inger-Lise
willy m.
behagelig og flott ro over dette..nydelige fargetoner og lys..forøvrig enig med D.T om å lette opp mørkt felt nede..helhetlig et vakkert bilde som gir ro til betrakter, flott med ringene i vannet
mvh willy
Arnhild A.
Hei!

Måtte bare kommentere bilde ditt. Har vært inne og sett på det flere ganger, blir liksom fanget av det. Nydelig fremstilling av vannet, flotte farger og insektet gjør det lille ekstra.
ingebjørg fyrileiv g.
Meget flott. Bildet har en god ro og svært behagelige fargetoner.
Lyset reflekster flott og vannet har fine overganger i lys/farger. God skarphet og fine rineger. Jeg må le av mitt bilde nr. 238362..!

vh ingebjørg
Carsten S.
Takk også till senere kommentarene. Ingeborg, akkurat dette er avhenging av så mange faktorer. Jeg var heldig med vegetasjon i nærheten som ga de nuanser i lyset. Ikke noe å 'le' av dit bilde. Det er viktig at man prøver ;) Syns du har et god 'øye' for motiver og mange fine bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu