Utstyr
  • Bronica ETRs
  • 75mm
  • Blender-
  • FilmtypeTri-X 320
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger488
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Helge L.
yes, dritfint bilde. du har fanget et veldig spesiell uutgrunnelig uttrykk, hun smiler liksom NESTEN...... samtidig som hun virker nyskjerrig og totalt oppmerksom. Lekre toner her synes jeg, svært godt gjennomført teknisk.
Hun har ganske markerte streker under øynene... har hun det, eller er det forsterket av noe etterarbeid...? hvis hun har det så er det jo helt kult... er bare litt nyskjerrig egentlig.
Helge
Tomm H.
Fint ansiktsuttrykk og sv/hv toner. Jeg har lyst til å si at PS-jobbingen med blur får stryk-karakter men det er kanskje opptaket som er sånn? I så fall er det ikke så fint i mine øyne.
Amund Blix A.
'PS-jobbingen med blur''?
Her er kun brukt liten dybdeskarphet. f/2.8 såvidt jeg kan huske.
Det er jo smak og behag selvsagt, men selv liker jeg hvordan det fokuserer oppmerksomheten mot ansiktet.

Amund
Tomm H.
OK skjønner at opptaket er sånn. Tror det er kameravinkelen som jeg ikke er så glad i da kombinert med valgt blender. Bakgrunnen er ganske skarp i toppen og så forsvinner den ganske mye nederst. Det samme gjelder genseren. Tror du kunne valgt 4 el. 5.6 her med bedre resultat.
Amund Blix A.
Skjønner hva du mener Tomm. Det var ganske sent, så f/4-5.6 ville ha medført lukkertider på 1/60-1/30, og jeg er ikke alltid stø nok på hånden til det :-)
Så det ble f/2.8 1/125...

Amund
Helge L.
Jeg kaster meg på igjen, synes nemlig at fokusplanet her fungerer veldig bra, skaper i mine øyne tredimensjonalitet. Og uskarpheten har da en herlig, analog substans som jeg liker veldig godt. :-)
H
Tomm H.
Det er sikkert mye smak og behag rundt dybdeskarphet. Nå er dette mellomformat og da er det jo ganske forskjellig hvordan dybdeskarpheten fremkommer i forhold til småbilde. Sikkert derfor jeg reagerte. Men det er uansett et veldig fint bilde med naturlig engasjert posering.
Avsluttet .
Det er et eller annet med det ''rett inn i kamera'' blikket som gjør at jeg blir litt usikker på om dette fenger meg eller ikke. Mulig det har å gjøre med posituren hvor hun liksom (tilsynelatende) bøyer seg ned og frem for å kikke rett inn i objektivet. Utsnitt er helt ålreit, selv om en innstrammin i topp kanskje kunne gjort seg.
Espen A. I.
Meget sart og bra presentert. Liker den snabne dybden her. Virkelig pen eksponering av et mørkhudet menneske, det er vanskelig.

mvh Espen
Marius F.
Nært og pent portrett, som på ingen måte fremstår som oppstilt. Bruken av begrenset dypdeskarphet er ypperlig, og ditt høye standpunkt fremhever ansiktet pent, mens kroppen er mer ute av fokus. Lekkert.

Mvh MF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu