Stille morgen...
på veg hjem fra nattevakt tidlig morgen var det lett skylag og så skarpt lys at himmel og hav gikk i ett, og det var blikkstille...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-27 16:02:18
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-08-27 16:04:21
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-08-28 13:52:31
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2006-08-28 14:06:01
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon PowerShot G3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207659} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Jane B.

Oj! For en utrolig speiling i vannet! Her er det tydeligvis stille, ja. ;-) Fine farger. Nydelig bilde.

Mvh Jane

PS. Takk for kommentar. :)
Knut Helge M.

Pent. Stilig vannspeiling.

mvh
Knut H Mowinckel
Truls L.

Nydelig bilde med utrolig flott speiling :)

Mvh Truls
Ivar B.

Jeg likte dette jeg. Du har virkelig greid å formidle stemningen i dette bildet, som oser av ro. Selv om himmelen og deler av sjøen er utbrent på min skjerm, så understreker du det skarpe morgenlyset som jo nesten virker utbrent i det virkelige liv også. Fint:-) Mvh Ivar.
kåre l.

Veldig veldig vakkert. Nydelig lys.
Blåsa gir en fin avslutning til høyre, men fuglen (?) kunne vært tatt bort. Skulle likt å sett hele det sammanraste naustet, eller helst at det ikke var der...
Eliza A.

Veldig idyllisk!!
Fine farger og flott speiling.

Eliza
Ingunn S.

Hei alle sammen og tusen takk for hyggelige kommentarer på bildet.

Ivar: ja himmelen og sjøen er vel utbrent, men det var slik det var denne morgenen, alt såg nesten hvitt ut:)
Kåre: Det er ingen fugl men en hvit liten bøye:) Jeg legger ut en versjon uten det sammenraste naustet.

Mvh IngunnS:)
Ingunn S.

Hei!
Det skulle stå: har ''malt over'' det forfalte naustet ved v2.
V3 er beskjært.

IngunnS:)
kåre l.

Likte versjon 2 best :-) Der har du også fått vekk speilingen i vannet, meget bra. Det ble litt lite luft til venstre på nr 3 etter min smak.
Ann-Olaug T.

Hei
Praktfullt bilde av eit kjent motiv. No synes eg at v1 er best, det henger nok saman med at eg ser motivet opp til fleire ganger for dag… ;-) Du har gjort eit meget godt clone-arbeid med v2. Glimrende bilde.
Mvh Ann-Olaug
Gunnar O.

Flott gjennspeiling i vannet. skarp og fin. Kva er den røde flekken ute på siden??
Mvh Gunni
Avsluttet .

Hei
Utbrent himmel og nesten havet også forsterker bildets motiv her synes jeg. Dette var virkelig bra, flotte farver i både speiling og land.
Den røde blåsa til høyre er et veldig viktig element for bildets helhetsoppfatning.
Virkelig bra

mvh arild
Ingunn S.

Hei og tusen takk for tilbakemeldingene fra dere siste, jeg er veldig glad for at så mange likte bildet mitt. Morsomt at noen fra traktene kjenner seg igjen...;-)
Mvh IngunnS:)
Svenn H.

Sjelden fin vannspeiling dette. Sterke farger og et takknemmelig motiv. Likte versjon 2 best. Det bør være litt luft rundt huset, og i versjon 1 blir det litt for rotete med det ødelagte naustet. Er ikke så veldig for utbrente deler, men her fungerte det på en måte bra med helt hvit himmel. Litt ''tåkeaktig''. Bra jobba!

Hilsen, Svenn
Tone A.

Eit vakkert bilde kor bildet oser av stilla, og kor den skarpe speglinga gir ein flott effekt til bildet. Tangen mjukar opp den sparke speglinga. Svært stille sjø, friske grøntonar og skarpe detaljar og fin dybde med den bua strandkanten bakover. Her ligg det gamle båtnaustet flott plassert. Eit heilt spesielt lys kor dei lyse blåtonane i sjøen mjukar opp bildet mot den lyse himmelen. Bildet oser av ro og idyll ein tidleg morgon. Versjon 2 likte eg best. Kjempebra jobba.
:) Tone
Ingunn S.

Hei Svenn og Tone, tusen takk for hyggelige kommentarer.
Uventet med så bra respons på bildet:-)

Mvh IngunnS:)
Jan v.

Kan uten forbehold slutte meg til alle godordene over, men reagerer på at bildet tynges ned på høyre side. Jeg liker versjon #2 best.

En grad rotasjon moturs letter bildet betraktelig. For å ikke miste deler av himmel og hav, ville jeg klonet inn mer av disse som nødvendig etter rotasjonen, om ikke du har mer å ta av på originalen. Samtidig ville jeg uten tvil fjernet den hvite bøyen.

Forøvrig meget godt håndarbeid.

Mvh Jan
Kenneth K.

Å fy søren så vakkert!
Ingunn S.

Tusen takk for kommentarer fra dere siste også, spesielt til Jan for så utfyllende kommentar. Se bort fra v4, men i v5 har jeg fjernet den hvite blåsen og rotert bildet litt, noe cropping var ikke til å unngå. Jeg liker fortsatt best v2,men det er vel en smaksak:)

Mvh IngunnS:)
Fred S.

Skjønner godt at du måtte stoppe opp her, og med nattevakt-jobbing kan det nok by seg mange fine motiver på hjemveien en tidlig morgen. Når høsten setter inn for alvor med farge på trærne og rå morgenskodde blir det sikkert flere stopper på deg her.
Bilder er pent, det, men for meg er det et stor minus at himmelen er så hvit. Ser at flere mener at den bare forsterker fargene i bildet forøvrig, og det er mulig, men som sagt. tror du vil få muligheter til å fange dette motivet i et bedre lys senere.
Speilingen er vakkerr; jeg er imidlertid ikke overnevist om at du nødvendigvis må ha med hele, selv ville jeg ha kuttet halvparten. (pluss fjernet den røde bøya, som er for nær høyre kant)

vh fred
Kjetil K.

Hei Ingunn!
Dette var vakkert!!! flotte farger og god komposisjon. ikke noe å utsette på dette :)
Så gjennom de andre bildene dine, maaange flotte der også!!!

Mvh Kjetil
Ingunn S.

Hei Fred og Kjetil og tusen takk for kommentarene fra dere begge:-)
Fred: Ja, det blir nok flere bilder av dette motivet, har noen i solnedgang fra en annen vinkel (her på dotten) med bare spissen og noen få trær. Den utbrente himmelen hadde et svært intenst lys denne morgenen, så det er lite å gjøre med, det var forresten det spesielle lyset som fanget oppmerksomheten min...;-)

Mvh IngunnS:)
Åsmund I.

Pent dette ja. Fine farger, flott speiling. Personlig liker jeg den hvite himmelen, da det som nevnt her er med på å forsterke fargene. Ser ut til at vannet bak øya ligger dekket av dis/tåke. Usikker på om jeg falle rpå v1 eller 2. Tror det blir v2, mest siden du etter min mening har gjort en svært god jobb med å fjerne det ødelagte naustet. Sikkert nesten letter å fjerne det i virkeligheten ;)

Mvh Åsmund
Inge S.

Hei.
Hvor var jeg når Oddvar Brå brakk staven og hvor har jeg vært som ikke har sett dette flotte motivet? :-)
Her er det allermeste nevnt så jeg nøyer med å si at alle versjonene var fine:-)
Virkelig flott Ingunn.

Mvh Inge
Ingunn S.

Tusen takk til Åsmund og Inge for veldig hyggelige kommentarer. Må si jeg aldri hadde trodd at så mange skulle like bildet, det varmer og inspirerer ;-)

Mvh IngunnS:)
Veronica K.

Hei Ingunn :)
Må bare henge meg på all ros for dette bildet ditt, for det var virkelig vakkert. V2 falt best i smak, du har fått med ee nydelig speiling i vannet, en stor ro over dette landskapet ja.
Veldig bra jobba :)

mvh Veronica
Leif G.

Flott og stemningfullt bilde! Vakker speiling. Liker den utbrente himmelen.

Leif
Ingunn S.

Hei Veronica og Leif, takker så mye for hyggelige kommentarer ( bedre seint enn aldri Veronica). Veldig koselig at motivet falt i smak. Jeg liker også den lyse himmelen Leif:)

Hilsen IngunnS:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu