Skymningsjägaren
Fick syn på den här ugglan i ett träd. Det var riktigt skumt ljus. Slutartiden landade på 0¨6 sekund, trots f/2,8 och ISO 1600. Det blev några hyfsat skarpa bilder i alla fall.
Utstyr
  • EOS 30D
  • Ef 300 f/2,8 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger936
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Terje S.

Flot bilde av Hubro men jeg kunne tenkt meg at du la ut bilde i en litt større versjon. Vanskelig å bedømme skarphet o.l i ett så lite bilde
Avsluttet .

...joda...ikke dummesen det her....men Terje S...håper du ikke ser arter like feil når du er på jakt....:-)...dette er ei Lappugle, Strix nebulosa, antagligvis ung, dunfjær rundt hode....
mbh Bjørn
Sigmund R.

Veldig bra Uglebilde, forholdene tatt i betraktning. Ser bra skarpt ut og fint plassert på kvisten.
Holder en knapp på Lappugle
Sigmund
ingebjørg fyrileiv g.

Flott bilde av en fin ugle. Farger og lys ser meget bra ut, bakgrunnen er flott!Greina har en fin linje over bildet og uglas blikk sier mye. Jeg er litt usikker på skarpheten, men kan ikke si noe sikkert.

vh ingebjørg
Odd E. k.

Hei Peter!

Et flott bilde av en Lappugle. Den sitter i en jaktpositur, den har sikkert hørt noe som vekker jaktinstinktet. Bildet har et veldig trangt utsnitt, noe som forverres på grunn av lappuglas positur. Bildet i sin helhet er veldig mørkt, noe som forverres med den mørke ramma. En lysere ramme har vært interessant å sett den i. Ellers et flott fanget motiv:

Mvh

Odd E.
Peter W.

Tack för kommentarer och synpunkter!

Mvh Peter

Robin J.

Fint bilde av fin fugl. Ser ut til at du har klart lang lukkertid bra.
Mvh RJ
Peter W.

Tack Robin. Ja det var lite otroligt att det blev någon bild överhuvudtaget. Den är tagen vid niotiden på kvällen. Det var så mörkt i sökaren så det gick inte att fokusera manuellt. Autofokusen bara hoppade fram och tillbaks, men till slut fick jag den att hitta målet. Då vred jag över till manuellfokus igen och använde mig av självutlösaren för att undvika vibrationer. Jag tog flera bilder och nästan alla blev oskarpa pga ugglans rörelser, men på den här så satt den nästan blick stilla.

Mvh Peter
Arve Herman T.

Ugler er uten tvil de flotteste og mest mystiske fugler vi har. Jeg bare elsker deres vesen, så takk for dette flotte Ugle bildet ditt. Flott utført og med en slik modell er det jo bare herlig å være fotograf.

Her i mitt område var det ikke så mange ugler i år men en får håpe at neste sesong har mer mus, slik at uglene kommer i store flokker, slik at det er lettere å finne dem. Smil.

maken til blikk er det ikke så mange individer som har.

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen
Espen A. I.

Denne satt! Jeg har ikke noe peiling på fuglemotiv, men jeg likte stemningen her.

mvh Espen
Tobias L.

Minner mistenkelig om en ugle.
Roger P.

Ugler er utrolige gode foto-objekter, og denne hubroen her måtte ha vært en skikkelig kamera-vant fugl..

Godt skutt bilde er dette, likte måten den så litt vekk fra deg på..Kanskje den speidet etter et bytte eller noe slikt
Peter W.

Tack ska ni ha!

Mvh Peter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu