Idyll
Selv om høsten er på god tur, så har dagen i dag vært en av de flotteste og varmeste i Lofoten denne sommeren. På sykkeltur til Steine på Vestvågøy lå disse to båtene og nærmest kappet om å ta seg best ut i sola. Havet har ligget blikkstille i dag, så naturens eget speil var stort nok til alt og alle.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX Zoom Nikkor 17-55 f/2.8G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stig Børre E.

Hei. Dette var knallfint. Veldig flotte toner. De to båtene med sterke farger bryter på en fin måte og ligger perfekt i flaten. Fint med speilingen i det blikkstille vannet.
Tror muligens jeg ville kuttet litt i topp av bildet. Vakkert er det uansett.

StigB
Svenn H.

Kutt i toppen og legg til nede. Ellers veldig flott!

Hilsen, Svenn
Ingunn S.

Hei!
Kjempefint bilde med flotte farger og speilinger. Enig ang et kutt oppe , men ikke for mye, du må beholde litt av den nydelige klare blå himmel-fargen over disen i horisonten.

Mvh IngunnS:)
Geir R.

Hei og god morgen...

Takk for kommentarer. Bildet kan nok sikkert kuttes, men denne gangen valgte jeg den utrolige blåfargen foran den noe mørkere bunnen av bildet.
Ha en strålende dag. Været er det samme i Lofoten i dag; FANTASTISK !!

Mvh, Geir.
Roger K.

Hei hei, Geir!
Knivskarpt som vi sier med flotte speilinger. Jeg kan jo ikke unngå å legge merke til at flere nå setter farger på båtene sine i alle valører. Er ikke helt sikker på om jeg liker det. Vi er jo vant til at trebåter har det naturlige trverket. Tenker spessielt på den spissa. Ser ovenfor at kutt i himmel er diskutert. Den vil nok jeg beholde. Det som kanskje kunne vært noe er å kutte litt i bunn. Du vil fremdeles holde deg utenfor midtstilling. Ble liksom litt lang lesestoff opp til speilingen. Småpirk av et vakkert bilde.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu