Sangerinnen
Bildet inngår i albumet Kunstnere - Portretter av diverse musikere og kunstnere jeg har glede av å arbeide med
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Sigma 70-200mmD
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger555
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207840} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jon-Petter T.
Farger, hudtoner og blikk liker jeg meget godt!
Flott modell og blikket hennes kan godt reflektere bildeteksten som er ''sangerinnen''.
Jeg liker selv godt breddeformat på portretter, og ofte slik du presenterer her, der ansiktsprofilen søker ut mot bildekant. Øynene har kontakt med betrakter, eller bare nesten, fordi hun ser forbi.
Jeg tror jeg ville foretrukket å ha med mer av bildet både oppe og nede. Jeg synes det er litt snaut slik det er nå. Kanskje til og med hele hodet.

MVH
J-P
ingebjørg fyrileiv g.
Først og fremst: flott utsnitt! Det kommer jeg godt overens med! Fargene er også fine,
men jeg synes at ansiktet blir litt lyst på (vår) høyre side. Når det gjelder blikket hennes, er det flott, men det blir litt mye hvitt i øynene. Skarpheten er fin, jeg liker spesielt godt håret som kommer ned til venstre.

vh ingebjørg
Jon Fredrik S.
Også jeg liker dette portrettet godt. Blikket hennes er flott. Utsnitt/komposisjon og fargeer går rett hjem hos meg.

Det jeg ikke liker er plasseringen av skarphetsplanet. Jeg synes det ligger litt langt bak/er litt snaut. Ville gjerne hatt nærmeste øye (minst) like skarpt som det som ligger lengst unna.

Mvh JFS
Helge L.
Tusen takk for fine kommentarer alle sammen.

Jon-Petter: dessverre så var allerede bildet kuttet ved haken ved opptak her, sånn at det er ikke mulig å få med hele ansiktet... og da syntes jeg det så rart ut å ha med mer av hodet også. Skulle også gjerne hatt en versjon med hele hodet ja.

Ingebjørg: kan jo hende bildet ser annerledes ut på andre skjermer, men jeg selv liker godt lysheten på høyresiden... og tror skjermen min er godt kalibrert. skal nok se på bildet fra andre maskiner også når det byr seg anledninger, takk for innspill ihvertfall!

Jon Fredrik: jeg er helt enig med deg. burde hatt litt større dybdeskarphet. Går litt fort i svingene av og til serru, og jeg har ikke alltid kontroll over alle parametere i opptakssituasjonen. Jeg er uansett alltid først og fremst ute etter et godt uttrykk, og da får det bare være at det noen ganger har slike mangler... får håpe jeg blir bedre på det! :-)

Mange takk igjen!
Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu