Ølberg
liker lyset
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kristian Eugen B.

Oi Stine! Dette var et herlig bilde! Enig med deg om at lyset er spesiellt fint her. Når jeg ser litt etter.. Er det noe rart på himmelen til høyre fpr hustaket der? eller er det bare en skarp kant på den hvite skya? Jeg la nå uansett ikke merke til det med en gang. Helt herlig som sagt. Tror huset i midten kunne fortalt mange flotte historier.

Mvh. Kristian
Erlend S.

Flott motiv, men det er noe rart med himmelen oppe til høyre samt at det er neon halo-skygger ved begge høyre hushjørner/vegger.
Steinulf L.

Flott lys, men komposisjonen blir noe sidetung.
Kristel S.

Hei Stine. Synes du har fått sjarmen ved Jæren fram i dette bildet, både det spesielle lyset vi er så heldige å ha, og disse nedslitte små bygningene med sterke farger som man finner rundt omkring.
Jeg liker veldig godt komposisjonen du har valgt, byggene utgjør spennende former som sitter fint der du har plassert dem.
Ja, jeg liker det kjempe godt! Det eneste jeg nøler litt på er det utbrendte området over det rød bygget.
Mvh Kristel.
Hege J.

Se her, ja!
På Ølberg er jeg godt kjent etter uttallige turer dit de senere årene. Har tatt ''lassevis'' av bilder av sjøhusene der selv, men jeg synes det er vanskelig å velge ståsted og begrense omfanget. Dette synes jeg ble fint. Enkelt og rent med kun to hus, meget ulike sådanne.
Lyset er godt, de mørke og dramatiske skyene hindrer ikke det gode fotolyset å trenge igjennom.

Mvh Hege
Avsluttet .

Hei Stine..
Nydelig stemning fra Ølberg. Pakker ut badebuksen fra kofferten igjen og drar ut dit med en gang..

Arne
Inger Anne Maritsdotter V.

liker lyset og stemningen her, fine mettede farger,
kanskje litt for tett utsnitt, men det funker greitt.

Inger Anne
Stine J.

Hei og tusen takk til dere. :)

Himmelen var veldig spesiell denne kvelden, sola var på vei ned i vest og fra øst kom det tunge regnskyer. Det skapte et nydelig lys og fargespill på himmelen.

Kristian; Hyggelig bildet faller i smak. :) Det du ser på himmelen er nok slik skyene var.

Erlend; Nå har jeg studert bildet lenge for å finne disse ''halo-skyggene'' du nevner, men jeg ser dem ikke. :) Merkelig.

Steinulf; Jo kanskje, men jeg syns de mørke skyene og vegetasjonen til høyre veier opp og gjør at komp'en ikke blir sidetung. Skal tenke litt på den. :)

Kristel; Takk takk ;) Den lyse skyen over det rød bygget er ikke utbrent, men muligens litt lys ja. Tror det har litt med skjermen å gjøre. :)

Hege; Takk til deg også. Ølberg er en flott plass, gøy å ta bilder der.

Arne; Vel, pakker du ut badebuksen nå så trenger du ikke å dra til stranden. Det er bare å gå utenfor huset det. Huff for et regnvær vi har fått. Men det sies at temperaturen i vannet fremdeles er høy, så kanskje et bad på Ølberg hadde gjort seg. ;)

Nok en takk til dere og ønske om en god natt fra meg.

mvh Stine
Espen A. I.

Utrolig pent lys i dette bildet. Vignetteringen passer fint inn i bildet. Ellers liker jeg de varme farvene du får frem i motivet. Det eneste jeg vil trekke for er... hm, nei, vet du hva? Det er faktisk ikke noe å trekke for. Bak husene er det noe blåsyrlig strand jeg liker svært godt. Det tilfører det lille ekstra. Bra!

mvh Espen
Tone A.

Hei Stine
Desse gamle nausta får litt sjarm med dette gylne lyset bak på sandynene og den regntunge himmelen over seg. Også nausta har det gylne lyset på seg med meir svakt. det røde naustet er ein fargeklatt hher, mens det andre naustet er nokså nedslitt med sine lyse og litt moseprega kledning, som også er litt lappa på. Her er døra ein fin kontrast. Flott med litt forgrunn som saman med granskogen bak skaper fin dybde. Dette må du nok ha tatt forrige helg då finveret snudde! Eit fint stemnigsbilde med flotte kontrastar.
:) Tone
Odd Tore S.

Det så litt slitent ut dette miljøet.
Fargene står i bra stil til dette, mettede, men samtidig resignerte.
Fint lys.
Blomsterkvasten til venstre gjør seg bra.
Utsnittet er trangt nok, men likevel passe; dvs. først syntes jeg at det var i snaueste laget, men logisk sett vet jeg ikke hvor det skulle utvides.
Odd Tore
Ole E.

Jepp, veldig fint lys. Opplever bildet som litt småmelankolsk, og det er ikke negativt :-) Jeg liker det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu