Loennechenbua
Ei lita steinbu innerst i Skirådalen, på grensa mellom Oppdal og Sunndal, 1351moh.
Hytta eies av KNT (Kristiansund Nordmøre Turistforening).
Her er det godt å hvile.
Jeg synes bildet viser litt av den roen som jeg opplevde der inne.
Hva synes du om bildet?
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 900
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208906} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per-Anton B.

Hei. Er enig med deg opplevelsen av ro i bildet. Da det er Loennechenbua som er hovedmotivet ref. tittel på bildet, synes jeg at bord/benk i forgrunnen tar for mye av oppmerksomheten i bildet på bekostning av den flotte bua. Jeg ville nok ha valgt et litt annet standpunkt som fremhevet bua bedre.

mvh

Per-Anton
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelig natur! Jeg liker også den lyse eksponeringen godt.
Men er enig med Per-Anton ang. bordet. Tonet rammer faller ikke helt i smak, men det er bare pirk. Bildet har fine farger og vannet har en fin bue uten at det virker skjevt.

vh ingebjørg
Sigmund R.

Hei
Takk for kommentarene begge to, jeg er enig med dere i at jeg skulle dradd den benken til side, men det er litt vanskelig å fjerne den nå.
Får se om jeg går innover en tur senere i høst (tar 4-5 timer).
Da skal jeg huske benken, og så skal jeg ta med d70-en.
Sigmund
Andreas S.

Hei

Benken kunne vært mer i bakgrunnen og da med ''enklere oppdekking'' dvs bare en kopp og termos?? Dette ville gitt hentydningner til en pust i bakken og ikke ''bare'' et naturbilde..

Ellers må jo D70'en alltid være med. Den ekstra vekta er alltid verdt det :-)

mvh
Andreas
Sigmund R.

Hei Andreas
Takk for kommentaren... jeg tror kanskje den benken er litt for ny, hadde det vært en planke over to stener hadde jeg vært enig. Ellers skulle jeg kanskje tatt med litt mer på høyre side så vannet hadde blitt helt.
D70'en er med neste gang!
Sigmund
Odd E. k.

Hei Sigmund!

Bua ligger fint til mellom Urdvatnet og Storvatnet. Kan skimte breen ved Storvasskallan. En flott vinkel. Været er fint med lette skyer. vannet er også stille og indikerer lite vind. At benken står der den står irriterer meg ikke. Viser bare at en slepp å sitte på bar bakke når en kommer til hytte, men at en kan finne et bord med stol for opptil flere personer. Da et det så mye lettere å spise og og ta frem det rasket en har i sekken. Ikke minst en sikker plass å legge fotoapparatet på. Godt dokumentert Sigmund!!

Mvh

Odd E.
Sigmund R.

Hei Odd og takk for fine kommentarer og tilleggsopplysninger som selvsagt stemmer.
Synes kanskje du er litt for snill når det gjelder denne benken, den er for ny og passer ikke sammen med den fine, gamle bua. Det skulle vært en eldre modell, ellers er jeg enig i at det er fint med en benk.
Takk
Sigmund
Avsluttet .

Trivelig og velkomponert bilde, men med litt forstyrrende ramme. Fargene virker litt overmettet her på min Latitude-skjerm. Kanskje litt blåstikk ?


Mvh Åsmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu