Blått
Fra Bretagne nå i sommer.
En utrolig deilig rolig liten strand med nesten ingen mennesker, i et fantastisk blått lys. Lite manipulert i blåtonene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-18 21:08:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Magne H.
Et herlig bilde! Det er noe kunstnerisk over bevegelseslinjene og komposisjonen.
Ville vært flott om du kunne legge ut en versjon hvor du har ''sharpened'' det litt, ikke sikkert det funker, men verdt å prøve!
Stig Børre E.
Et merkelig bilde. Det ser ut som båten i bakgrunnen svever i himmelen. Sjø og himmel går i ett. Fine toner. Er ikke helt fortrolig med plasseringen av elementene i flaten. De midtstillte menneskene og UFOen som svever uti der. Klarer ikke helt å komme med konstruktive forslag til forbedring heller. Spennende motiv.

StigB
Steinulf L.
Fredfyllt og fint. Synes du har en spennende plassering av båt og mennesker. Dette synes jeg var bra.
Kjell Sigurd S.
Disig morgen-/kveldsstemning med enkel fin komp. Liker bildet godt, men tror det kunne vunnet på en kontrastøkning og litt USM. Plassering av elementene i bildet er spennende. Det første jeg reagerte på var midtstillingen av menneksene, men det er vel en slags inngrodd refleks :-) Det fungerer fint som det er. Ser ut som et sted for sjelefred.

Kjell S
Gunnar H.
Velkomponert og fint bilde. God plassering av mennesker og båt. Den linjen som de danner sammen med nedre høyre hjørne gir bildet en god dybde. Gunnar
Tone A.
Hei Nina
Eit bilde som har så herleg stemning av ro og idyll. Vakre og lyse blåtonar og kor bildet har eit minimalistisk uttrykk med med stor effekt. Stranda har fjære langt innover med småsteinar, den rolege sjøen, mannen og barnet i bølgekanten gir fi dybde. Den vesle båten bak gir skille til himmelen, pga horisonten kan ein kun svakt skimta. Flott himmele med svake skyer . Midtstillinga forsterkar roen, så her ville eg ikkje ha kutta. Flott fanga strandbilde som oser av stilla!
:) Tone
Carsten A.
Fint, med fin stemning.

Men det er endel med presentasjonen som kunne vært gjort og som bildet ville vinne en god del på.

Bildet heller en smule, det er enkelt å rette opp.

Tone- og fargeskalaen blir enda bedre med noen enkle grep i levels, dvs. at man fører venstre pil til høyre til der toneområdet begynner, do. med høyre pile til venstre.

En forsiktig oppskarping får frem den brilliansen som mangler her, med USM i PS syns jeg A:300, R:0.3 (evt. 0.5) og T:0 passer bra.

MVH CA
Anne Lene B.
Hei Nina
Et nydelig stemningsbilde. Flott komp og farger som sammen understreker stemningen. Flott!! :-)

God Helg!

Anne Lene

Tone A.
Hei Nina
Versjon 2 blei mykje betre med skarpare detaljar spesielt på alle steinane på stranda og på menneska. Blåtonane er friskare og ein skimtar horisonten. Versjon 1 er meir dus, mens versjon 2 har eit skarpe detaljar kor lyset og blåtonane gir bildet eit friskare preg. Båten er ein flott detalj!
:) Tone
Carsten A.
Versjon 2 - akkurat! Vesentlig bedre!!

MVH CA
Odd Tore S.
Veldig blått, og v1 og v2 gir helt forskjellige inntrykk:
v1 har en tung stemning som står i stil med den litt lutende gangen til den større personen. Ikke akkurat det jeg oppfatter som hygge og idyll på stranda.
v2 forandrer inntrykket nettopp i retning av en fin strandtur for liten og stor.
Interessant hva forholdsvis små grep kan gjøre med stemningen.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu