Havørn
Komposisjon?Synspunkter?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jóhann Á.
Hei Robin!
Syns det var tøfft bilde. Ikke mange havørnsbilder med pent skogområde bak. Mer som skogfugl! Stilig! Og utsnittet liker jeg, klassisk plassert fugl som har plass å fly i. Skarpt og fine farger for å komplettere. Likte det godt, jeg!

MvH, Johann
Hallgrim B.
Heilt urule artig å få sett eitt bilete som er teken slik at du ser ned på ørna. har vore ut for moglegheita sjølv, men hadde ikkje kamera. Det er noko spesielt.Er litt vankeleg å sjå om bakgrunnen er under eller bak ørna, men sjølve ørna var flott.
Stig B.
Fint plassert i gyldne snitt med luft i fartsretning - diagonalt. Uvanlig bakgrunn med løvskog og ikke kystfuru. Fargeklatter med rognebær sprekker opp den grønne bakgrunnen. Fint lys spesifikt på fronten av fuglen.

Bakgrunnen føles kanskje urolig, selv om komposisjonsregler er fulgt her. Bildet er imidlertid interessant uansett med denne uvanlige bakgrunnen.

Hjalp ikke spesielt dette :-)

Mvh Stig
Kjell G.
Spennende perspektiv. Fin følelse av dybde. Jeg hadde valgt et litt tettere utsnitt.

mvh kjellg
Carsten A.
Som Kjell G, men med en presisering om at jeg selv hadde valgt et vesentlig tettere utsnitt.

MVH CA
Kjell Sigurd S.
Fin variant av ørn i flukt dette. Det er store mengder bilder av denne flotte fuglen i fangsøyeblikket på dotten, mange av de av høy kvalitet, så dette var et befriende avbrekk. Fin dybde i bildet og bakgrunnen er bra. Kan også være enig i at et tettere utsnitt kunne være spennende, men det ser ikke ut til at skarphet og detaljering i ørnen tåler mye beskjæring. Vel, jeg synes altså at dette var et severdig ørnifluktbilde.

Kjell S
Robin J.
Takk til alle for fine kommentarer. Riktig som Kjell Sigurd sier at dette dessverre nok ikke tåler et tettere utsnitt. Var derfor ment som en '' flukt i miljø variant''.
Mvh RJ
Ivar B.
Bildet er flott det Robin, og i mine øyne, så er det faktisk deilig å se litt av miljøet rundt ørna. Her på dotten er det faktisk vanligere å se nærbilder, enn miljøbilder, så på den måten skiller det seg litt ut. Du har jo en flott bakgrunn, og ørna er jo i en flott og majestetisk posisjon. Mvh Ivar
Morten W.
Helt enig i at dette var et fint avbrekk. Herlig å se den med dennne bakgrunnen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu