9-11
Lenge siden jeg har lagt ut et bilde her nå, også lenge siden jeg har gitt noen kommentarer. Så jeg regner ikke med allverdens tilbakemeldinger her. Valg av dato jeg legger ut bildet på, og det som er på bildet er ikke tilfeldig. Det er forøvrig ingen samfunnskommentar jeg kommer med her.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Øyvind A.
Jeg liker det, passe enkelt og effektivt blikkfang. Fint fargevalg også, men kanskje det hadde vært bedre å la kondensstripa være hvit?
Bildet taler bra for seg selv. Med tittelen og teksten under gjør du det overtydelig.
Ø.
Avsluttet .
Svært symbolsk og en tankevekker....
Avsluttet .
Hei Anders.
Dette er ikke bare et symbolsk og tankevekkende bildet, men også et utrolig pent bilde. Drømmeaktig. Jeg liker også fargevalget.

Morten
Leif B.
Et meget sterkt bilde som har gitt meg tid for ettertanke. Noe som også datoen i dag, har med og gjöre. Et sterkt innferno i et symbolskt bilde og en tankevekker i hvilken verden vi lever i.
Anders H.
Takk kjempe mye for alle de positive tilbakemeldingene! Og spesielt også for anbefalingen. Skal prøve å få til dette du sier med kondensstripa Øyvind, legger ut ny versjon hvis jeg synes det blir bedre.
Inger-Lise S.
Har sett på dette bildet flere ganger, som snarest, men ikke hatt tid til å skrive. Nå har jeg studert det lenge, og jeg nyter det. Selv om bildet ikke symboliserer noe positivt, er det behagelig å se på. Du har virkelig vært kreativ her! Dyktig å lage noe så enkelt for å symbolisere det voldsomme infernoet! Det gir også ro til å tenke, både bakover til 11/9-01, nåtiden og framtiden.
Sannelig dyktig gjort! Et sterkt bilde som fortjener en anbefaling.

Inger-Lise
Anders H.
Takk skal du ha Inger-Lise. Det var en veldig oppmuntrende kommentar. Det som er rart er at original fila til dette bildet viser et helt hvitt bilde. Jeg satt å fotograferte noe helt annet når jeg merka flyet på himmelen, så når jeg tok bildet så hadde jeg ikke stilt om blender eller lukker. Tok et annet bilde som var bedre eksponert, men dette blei bedre. Siden jeg tok det i RAW var det mye lettere å gjøre mørkt også.
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig eksplosivt. Og meget sterkt for gårdagens dato.
Ja, dette gir tid for ettertanke. Godt utført.

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu