Hvite linjer
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-14 20:02:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-14 20:24:17
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger718
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210498} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Torgeir Pande B.
Dette var nydelig! Utrolig behagelig å se på.

Lurer litt på den grønne flekken til venstre... Den paset kanskje ikke så godt inn i alt det blået.

Men fint med blåtonen var det. Fin med utrolig lite dybdeskarphet også.

MVH:
Torgeir:)
ingebjørg fyrileiv g.
Meget vakkert. Herlige blåtoner og et godt skarphetsplan.
Jeg ville kuttet og fått en panoramaversjon uten det grønne.
Vakker bilde, Ann.

hilsen ingebjørg
Kjell G.
Dette var sprekt gjort, Ann!

Jeg er tilbøylig til å være enig med Torgeir PB angående det grønne innslaget.

mvh kjellg
Geir Arne M.

Dette var vakkert for øyet. Fin komposisjon med fine linjer.
Lekre farger spesielt det hvite som går over i det blå.

Bra Ann.

mvh
geir
Kjell Sigurd S.
Delikat og severdig. Liker linjene og fargene i bildet veldig godt. Usikker på det grønne partiet men ser også at et kutt vil ødelegge litt. Fint at det finnes ørsmå skarpe detaljer.

Kjell S
Avsluttet .
Hei!

Noen flotte linjer her, i en delikat blåfarge. Pent utført.

Mvh Jon M
Magnar B.
Stilig bilde! Herleg blåfarge, den grønne kan få vera der som ein liten kontrast, syns det fungerer godt! Kva plante er dette då? Virkar kjent, men kjem ikkje på kva det kan vera…
Deilig bilde!
Inger-Lise S.
Jøss,så lekkert bilde! Topp komposisjon, lekre blåtoner. Bare vakkert, kort og godt.

Inger-Lise
Tom A. T.
Delikat og ''saftig'' blåfarge på dette. Linjene fungerer utmerket der de strekker seg opp mot høyre. Den grønne lille klatten syntes jeg må være med, den bryter fint opp det monotone mønsteret og uten den kan det fort bli litt kjedelig. Severdig bilde.
mvh Tom T
Steinulf L.
Synes ikke den grønne kanten sjenerer. Den tilfører heller litt spenn og liv til bildet Ganske så lekkert, dette her..
Stig Børre E.
Utrolig flott!
Veldig god komp. og herlige mettede farger.
Fjern det grønne oppe i hjørnet så er dette en ordentlig høydare.

StigB
Fred S.
En blomst med retning og standpunkt til sin stand, de hvite ''hva det nå enn er'' mot de blå ''hva det nå enn er'' ble en flott kombinasjon. Melder meg på i mindretallet som synes det grønne hjørnet ''gjør'' noe ekstra med bildet.

vh fred
Ivar B.
Flott bilde dette Ann. Herlig linjemønster i fine diagonaler, repeterende slik at det skapes fin dybde. Ja jeg er litt usikker med tanke på det grønne hjørnet jeg da. Skjønner de som mener at det kanskje forstyrrer litt, men det gjør meg heller ikke så mye, på et vis bryter den lit og skaper litt spenning. Samtidig antyder den jo litt av miljøet rund. Mvh Ivar
Tore B.
Vakkert! Og stilrent. (Og jeg elsker blått...:-)
Espen A. I.
Utrolig spesielt bilde, særlig for meg som liker blått svært godt. For å være ærlig forstyrrer det grønne mye, håper vi får se en v. uten det grønne.

mvh Espen
Torbjørn K.
Ahh! Herlig dette her. Svært spennende bilde som treffer en umiddelbart! Passe abstrakt og nydelige blåfarger. Jeg kunne klart meg uten den grønne flekken, men kutter du den bort ødelegger du noe av komposisjonen. Dersom du klarer å tone fargene ned eller gjøre den mer blå tror jeg du vil gjøre bildet enda bedre.

Torbjørn
Avsluttet .
Hei
Enig med at dette var veldig bra bilde. Du spiller på en herlig måte på herlig linjeføring med mektige farver hvor de hvite linjene blir et blikkfang.

Er litt uenig med meg selv om øvre venstre hjørne..............Jo, jeg tror det er bra slik det er. Bryter opp liksom med det grønne, og det skaper litt dybde i bildet.

Meget, meget bra.

mvh arild
Tone A.
Eit vakkert makrobilde kor blåtonane, linjene med skarphetsplanet som vert svakare bakover og blåtonane gjer bildet spesielt.. Gjentakinga av desse kvite linjene, dvs spissane på kronblad bakover og diagonalt gir fin dybde til bildet. Nettopp det vesle grøne partiet i venstre hjørnet gjer bildet spanande, pga kontrasten mot det store blåtona partiet. Det gir ein flott effekt og bryt monotonien med gjentakinga og blåtonane. Flott skarphetsplan og fin komposisjon.
:) Tone
Trond B.
Hei.
Fine farger,abstrakt. Men hva er det her?
Mvh Trond.
Anne-Lise S.
Rett og slett helt nydelig! Vakre blåtoner, og spennende komposisjon! Abstrakt og lekkert. Flotte linjer! Virkelig Flott til en vegg dette her!

Anne-Lise
Rolf S.
Lekker liten sak dette, men jeg lar meg irritere litt av det grønne.
Noen ganger vil et slikt irritasjonselement bidra til økt spenning i bildet, men jeg føler det ikke slik her.
Ole David P.
Hei Ann
Fantastiske farger, fin komposisjon.
Det grønne venstre hjørnet forteller meg at dette er et abstrakt bilde hvor motivet er hentet fra naturen.

MVH
ODP
Ann T.
Hei Ann, dette var veldig bra. Spennende komposisjon. Nydelige blå farger og fine overganger fra de skarpere elementene til de mykere deler. Jeg liker V1 best. Synes at det grønne hjørnet skal være hvor det er.
Hilsen, Ann
Ann F.
Tusen takk for kommentarer og meninger og enighet og uenighet og innspill og anbefalinger!

Jeg var selv i tvil om det grønne hjørnet, men ville ikke nevne noe om det for ikke å farge kommentarene i den ene eller andre retning. Etter å ha fjernet det er jeg fortsatt like uenig med med selv - og laget V3 som et nytt forsøk.

Hva det er? Tja, egentlig synes jeg ikke det betyr så mye hva det ER når det er linjer og fargespill som er hovedsaken, men det er riktig at det er et naturlig forekommende motiv, utendørs, og det er gjort svært lite utenom å redigere blåfargen dit jeg ville ha den (liten endring) og legge på ønsket kontrast og skarphet. Opptak ca. 1:1, ikke noe utsnitt. Så Trond, du får heller spørre meg neste gang vi sees, jeg røper det ikke her! (I alle fall ikke enda)
:-)
V2 og V3 er laget forholdsvis raskt, de har nok noen skjønnhetsfeil, men jeg håper dere forstår tanken bak, og kanskje gi meg noen nye tanker. Før det skal jobbes med lenge nok til å henges på veggen. Eller noe. For dette skal ut av PC-en.

mvh Ann
Gunnar H.
For mitt øye gjør dette seg best i den blå-hvite versjonen. Vakkert ! Gunnar
Ketil K.
Og jeg må ha med den grønne trekanten øverst til venstre. V#1 for meg. Skikkelige tematiske gjentagelser og livlige diagonaler gjør dette spennende og morsomt.
Gro K.
Lekkert Ann, men v. 2 for meg.Det grønne innslaget oppe i v. hjørne synes jeg ødelegger den fine rytmen i de ellers så harmoniske linjene/fargene.
Hilsen Gro
Sverre H.
Hei Ann,

Du er virkelig flink med blomster. Dette likte jeg utrolig godt. Ta bort det grønne? Neh, hvorfor? Jeg likte det grønne hjørnet, det gir en ekstra mulighet til å se for seg omgivelsene. Vers 1 etter min smak. Vers 2 er også vakkert men inntrykket blir et helt annet, og det er mindre liv i denne versjonen.

Nok en gang et godt stykke arbeid fra deg.

Sverre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu