Slik dei små ser det, #37.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Holga + Polaroid
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210743} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Spennende og abstrakt bilde som setter tankene i sving. Får en slags følelse av dans, en eller annen slags mystisk greie. Jeg blir virkelig ikke klok på dette bildet, men det er også noe av det som er spennende med det :)


Andreas
Avsluttet .
Får også en mystisk følelse da jeg ser på dette. Vet ikke helt hvordan det skal tolkes...kanskje det kan tolkes på forskjellige måter. Tenker litt på drukning skal jeg være helt ærlig...

Mvh Jon M
Helge L.
Spennende bilde hvor du gir bare akkurat såvidt nok formmessige antydninger til at man får assosiasjoner... kanskje også sammen med tittelen da, men uansett, omtrent så lite skal til før man tenker på begrepet ''barn''. Veldig bra! Forstyrres kanskje litt av det lille lyse feltet helt nederst i venstre hjørnet... er noe der som kan forbedres føler jeg, uten at jeg kan si akkurat hva.
Tommel opp ihvertfall.
Helge
Eirik H.
Takk for kommentarane. Eg var ikkje spesielt glad i vatn då eg var liten.
Espen A. I.
Ja, jeg ser det. Utrolig spennende bilde med innføring i dype tanker av beste slag. Kunne tenkt meg å høre fremgangsmåten din her, ser spennende ut på alle måter. Det jeg liker best er den nostalgiske looken du har fått, samt den svake blåfarven som gir det lille ekstra krydderet i bildet.

mvh Espen
Merethe W.
Jeg hadde vannskrekk når jeg var liten, og selv om jeg ikke har det lenger, grøsser jeg på ryggen når jeg ser dette. Dvs vellykket:)
Sverre H. S.
Liker veldig godt den svake antydningen av et bilde. Modig og godt gjort! Flott at kontrastene er så svake som de er. Jeg ser en menneskeskikkelse og får slik andre assosisasjoner enn et barns synsvinkel, men mulig jeg ser noe annet enn hva som er ment/fotografert.
Eirik H.
Takk for kommentarane.

Espen: Framgangsmåten er nokså enkel. Hiv ein kompis i bassenget, peik kameraet mot han (du kan ikkje sjå gjennom søkaren på Holga med polaroid-bakstykke) og trykk på utløysarknappen.

Ok, dette er vel enkelt kanskje, men eg visste at denne polaroidfilmen er svært lite lysfølsom på Holgaen. Dvs. at den ville bli undereksponert, og dag blir til natt. I tillegg er Holgaen passe uskarp, og den vignetterar som berre det. Med andre ord: sjølv om kameraet normalt ikkje er til å stole på, så visste eg kva eg fekk her. Og det var akkurat det eg ville ha.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu