Mr Jo klippes av 4-åring
Min gode venn Mr. Jo, som er opphavet til begrepet ''grovkultur'' og innehaver av dennes webside, valgte å la håret bli klippet av to fire år gamle barn. Dette bildet er tatt relativt tidlig i denne prosessen.
Bildet inngår i albumet Grovkultur - Ulike fotografiske beskrivelser av grovkulturelle aktiviteter. For mer info om grovkultur, sjekk www.grovkultur.com
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210760} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hilde - Emilie J.

J.O. er tøff :) ..og tøft bilde. Synes jeg ser en viss skepsiss i øynene her. Regner med det var Kaja og Leo som fikk æren ;)
Må si jeg gleder meg til å se resultatet...
Hilde
Tone H.

ler. HAn er ein tøffing. Trur ikkje eg hadde turt da samme. Eg trur nok ungane hadde da kjekt..hihi.. Likte bilde og ansikts uttrykket hans. Får vi sjå da ferdige resultatet ? ;)
Helge L.

Heija,
Tusen takk for tilbakemeldinger,
Hilde-Emilie: jeps, det var Leo og Kaja som var frisører her.
Tone: de hadde det HELT strålende. Leo spør minst fem ganger om dagen når han kan få lov til å klippe håret til en voksen igjen... og da sier vi at '' det blir nok lenge til gutten min''. Skal se han blir frisør... :-)
Det kommer nok flere bilder i denne serien, følg med følg med. :-)
Helge
Hilde - Emilie J.

Venter i spenning...
Kommer nok snart et MrJo bilde fra meg også!! Han gjør seg på film ;)
HE
Torild H.

Husker godt igjen dette bildet fra første gang jeg så det!
Morsomt og generøst ''prosjekt'' dette her, å slippe barn til på denne måten. (Er det han selv eller barna som har plastret til over øret hans, ...hm) Bra at barns virksomhet blir dokumentert på denne måten, spesielt også da det kan bli med denne gangen...fint tett utsnitt, god fargebruk, et uttrykksfullt bilde med tanke på øyner og frisørens hender.
Jeg har også et ''once-in-a-life-time'' bilde der barn fikk slippe til, uhemmet, i fri utfoldelse...i en trappeoppgangbilde nr. 193788
mvh Torild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu