Lys i enden av tunnelen?
Flyplassen i Frankfurt / Falt for lyset, og den uvanlig rolige stemningen som står i stor kontrast til mylderet som vanligvis er kjennetegnet for slike steder. Den duse og lett shady feelingen som kommer etter flere timers reise - og flyplassventing/vandring.
Bildet inngår i albumet Light - Sky - Sun - Night - Jeg er dypt fasinert av lys, solnedgang, fargebrytninger i forskjellige skyformasjoner. Serien tar for seg bilder hvor jeg deler disse opplevelsene.
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210961} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Torgeir Pande B.

Hmm.. Kan ikke se noe lys i enden av tunnelen;)

Hele bildet virker uskarpt.. Mest pga bevegelsesuskarphet antaglivis. Litt for kornete også.. Bildet gir meg lite..

MVH:
Torgeir:)
Reidar H.


Hei Torgeir.

Takk for at du tok deg tid til å vurdere bildet.

;-) Du har rett, det er ikke alltid vi ser lyset i enden av tunnelen.

Bildet er uskarpt. Det er noe av hele stemningen ved det. Jeg tok flere bilder av samme motiv (ventet nesten på en reaksjon fra security), og opplevde selv at dette beskrev det jeg søkte å få fram. Den duse, rolige (uvanlig rolige) stemningen som hersket. Nesten litt drømmeaktig. De bildene jeg hadde som var kvasse og skarpe - de mistet dette preget. Derfor er dette det jeg valgte til slutt.

Kornete - ja. Du har rett i det.
Bildet ble tatt uten blitz, og asa'en reflekterer det.

Om det gir noe?

Vel. For en som er en del ute og reiser, så vil de fleste flyplassbilder fremkalle minner, tanker og refleksjoner. For meg er det spesielt ok å dele bilder som gir en god stemning til det å være på reise. Hvor reiser ofte er prosesser i livet, med ettertanke og anledning til refleksjon og nye tanker og kunnskap.

Derfor er de ''rolige lukene'' i tid og tilværelse verdifulle for egen del.

Bildet viser noe av en slik ''luke''.

Trivelig at du delte dine synspunkter; da blir det langt lettere å kommunisere ideen og tanken bak bildet når jeg får et innblikk i hvordan det mottas. Og det med kornete - ja neste gang vil jeg nok fristes til å ta med blitzen (om jeg får lov i security'en).

I bildet ditt ''Not alone'' bilde nr. 235962, så ser jeg at du får fram mye av det som jeg søkte å dele i dette bildet. Dette står som et godt eksempel på hvordan det kan gjøres bedre.

På gjenknips.
Tore Arnt N.

Hei!likte bilde jeg,synes ikke bilde ditt er uskarpt,litt fengende med alle lysene og de fargene på bilde likte jeg,kjekt dette,men ikke uskarpt,synes bilde bør være slik jeg,ha en fortsatt fin høst da,mvh:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu