Shadows
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-15 00:36:21
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
ingebjørg fyrileiv g.
hei, Stine. Det jeg liker spesielt ved dette bildet er utsnittet.
Men den gode skarpheten mangler og det trekker ned.
Lys og skygger sitter bra.

vh ingebjørg
Stine J.
Tusen takk for kommentar Ingebjørg. Jeg hadde softet bildet med vilje, men det var kanskje feil. Legger ut en v2 som har noe mer skarphet på øye. Resten av bildet syns jeg selv skal være ''soft''. Hører gjerne flere meninger, meget nyttig. :)

mvh Stine
ingebjørg fyrileiv g.
Når det gjelder v#2, ble den bedre. Men jeg kunne gjerne
tenkt meg å se uten noe som helt softing.

-ifg
Kristin T.
Tøft portrett. Gjør seg helt klart i B&W og utsnittet er helt genialt. Liker best V2

Kristin
Espen A. I.
Veldig spennende og dynamisk faktisk, liker det. Noe av softingen ødelegger, kanskje en versjon med korning kunne vært noe?

mvh Espen
Steinulf L.
V#2 for meg. Du bryter med alle regle for komposisjon med konsentrasjonen i høyre kant. Stramt og fint utsnitt, men skulle ønske bildet var end skarpere. Dette er gjennomtenkt og bra.
Torbjørn K.
Tungt og dystert motiv, og spesiell lyssetting. Jeg ville kuttet bort håret, da jeg synes bildet får et enda mer dystert preg med kun øyet.

Torbjørn
Tone A.
Hei Stine
Eit spesielt bilde med sore kontrastar mellom lys-og skuggeparti. Det mørkepartiet av ansiktet forsvinn gradvis i skuggen før alt blir svart på venstresida. Her er det faktisk det vakre auga og uttrykket som er hovedmotivet. Og uttrykket er ganske trist der sjølve auga med augelokket er opplyst.
Pirket er den mørke streken oppe og nede på det kvite auge-eplet, der skulle det ha vore kvitt. Elles likte eg best versjon 1pga mønsteret i irisen forstyrrar. Det lyse håret er ei motvekt til alt det mørke. Og skuggepartiet som dannar ein boge rundt auge og kinn, rammar dei mest inn og gir ein fin effekt. Kreativt og spesielt slik som du er flink til å få til annleis bilde.
:) Tone
Kjell Sigurd S.
Oj, dette var sprekt og fint. Hadde bare øyet vært skarpt. Tøft valg av komp, men effektfullt. Fin utnyttelse av skyggepartier med en samtidig mykhet i bildet. Likte dette veldig godt.

Kjell S
Veronica K.
Utsnittet her var ikke av det vanlige, men det tilfører bildet mye. Litt uskarpt ved øynene er nevnt, jeg likte best V2. Gjør ikke noe at det er såpass mørkt, det dystre kler bildet, og utrykket er bra :)
Pannluggen må være der som en liten motvekt mot alt det mørke.
Hege J.
Dette likte jeg godt, Stine!
Det er viktig i mine øyne at skarpheten på øyet er god. Resten må gjerne være soft for min del. Sikkert flere muligheter som vil gi godt resultat her.
Spenstig utsnitt du har valgt. Flotte kontraster i bildet mellom lys og mørke.
Skikkelig stilig bilde.

Mvh Hege
Fred S.
Utsnittet er vel forsåvidt ikke så utradisjonelt som noen vil ha det til, men uansett er det egetnlit litt tøft. Savner ikke skarphet på øyet, det at du faktisk har lagt mer skarphet på den lyse luggen fungerer for meg. Det som ikke fungerer er av en eller annen grunn neseboret, jeg ville ha kuttet rett over det. Liker det.

vh fred
Stine J.
Hei og tusen takk til dere for konstruktive tilbakemeldinger. Setter som vanlig stor pris på dem. :) Skal få laget en ny versjon når jeg bare får tid. :)

mvh Stine
Arne S.
Du liker å utfordre deg selv og betrakteren. Det er en god innstilling. Bildet har kvaliteter, men helt i mål er du ikke. Det er vanskelig å sette fingeren på eksakt hva som mangler, men den som tør kommer videre. Uskarpheten er grei.
Reidar H.
Hei Stine.

Jeg må berømme deg for å se det som vi andre lett overser. Du har tydeligvis den evnen som gjør fotoapparatet til et verktøy, som formidler mer enn bare et bilde.

Fokuset på denne detaljen - av et så stort tilgjengelig hele - vel - du er herved kåret til den som har presentert det beste bildet av denne sesjonen.

De andre er: bilde nr. 258917, bilde nr. 258943, bilde nr. 258957 og bilde nr. 259705.

Det som gjorde ditt bilde spesielt (slik jeg opplever det), var utsnittet og fokuset på Rembrandt's - ''the kiss of light'' sammen med øye og nese - uten særlige mer. Det som allikevel hever det over snittet var linjen med håret.

Angående sharpnes - så er det vel så mye en smakssak som et spørsmål om stativ. Kip ånn diss vai Stine.

Vyrdsamst
Reidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu