Takk...
...for denne gang til sommer og varme.

Alt har en ende, så også denne fantastiske sommeren som vi har strukket helt til nå her i Rogaland. På bildet er min datter Astrid klar for å vende hjem etter en flott dag på sjøen helt på tampen av sesongen.
Bildet inngår i albumet DIVERSE NATUR- OG UTEBILDER -
Utstyr
  • Nikon D70s
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tone A.

Hei Hege
Flott tittel på bildet med fin skildring for jammen har me hatt ein flott sommar og haust med ei veke regn. I kveld var eg ved sjøen og det var 18gr. og stille, og då er det varmt på vindharde Jærnn!
Eit flott bilde med spesielt friske blåtonar på himmelen som har eit fint skydrag, og sjøen har også fine blåtonar. Båten foran gir liv til bildet, og Stavanger flott dybde bak. Det er litt uskarpt både på båten i midten og Stavanger. Skarphetsplanet ligg mest på Astrid og bøylane på båten. Med tanke på at du står i båten og fotograferar så er det ikkje så rart at bildet ikkje er heilt skarpt!
Fin komposisjon og fin båtstemning.. Astrid er ein fargeklatt med redningsvesten og sitt vakre hår. Gratulera med vel overstått 9 års-dag til ho. Posituren hennar viser at her er det full fres innover. Flott båbilde med mange detaljar der du kunne prøvd litt meir usm. I morgon er siste dag med sommarvarme.
:) Tone
Anne-Lise S.

Motivet får meg til å tenke på ''Pippi Langstrømpe på de 7 hav''. Et herlig bilde med passende tittel. Sjøen ser nesten sjøgrønn ut, og mot de friske fargene på bygningene der fremme, og en herlig blå himmel med fint skylag, fungerer hovedmotivet utmerket.

Anne-Lise
Linde G.

Hei Hege

Takk for kommentar på egotrippem. Vet at filterbruk skal man være varsom med,men når man skal bruke seg selv må jeg bare det siden det blir for direkte ellers lissom. Ditt bilde: Supert dette. Det turkise havet minner meg om greske øyer, og dattra di sin pippi- look på håret er jo bare døds sjarmerende og jeg skjønner at hun blir mye brukt som ,modell. Her formelig vinker hun adjø med sommeren, nesten en litt vemodig ting når man leser teksten din . Det er alltid vemodig med ''goodbyes'' og dette er et slikt bilde. Men med den vesten og det håret tror og skjønner vi at det kommer en ny sommer om ikke så lenge. (Skal bare fryse i 9 måneder først ! ! !)

Hilsen
Linde Gilberg
Torunn B.

Herlig levende bilde. Jeg falt fullstendig for de lysende fargene. De gjør seg utrolig godt her. Og Pippi-assosiasjonen gikk inn umiddelbart :-) Jeg syns bildet er skarpt der det skal være - altså på jenta og båten. Her er det heldigvis, og utrolig nok sommer enda en dag, og jeg skal på tur til Gamle Bergen. Mulig det blir tatt litt bilder... :)

Mvh Torunn :)
Steinulf L.

Veldig spesielle farger her. Fint og tett utsnitt og et sommerbilde med sjarm.
Hege J.

Takk for fine kommentarer!

Tone: Bakgrunnen er mitt kjære Hommersåk. ;-) Skarpheten ligger nok på bøylene på båten - ikke lett nr jeg står og tar bilde ute på fjorden. Alltid koselig å lese de lange, velformulerte kommentarene dine.

Anne-Lise: Ja, det er nok litt Pippi-preg over det. ;-)

Linde: Ja, det er vemodig at sommeren er over. Det er noe av det jeg vil formidle med dette bildet. Fint at du klarer å se fram mot neste sommer, trenger noen positive tanker!

Takk for hyggelige ord til Torunn og Steinulf.

Ha en fortsatt fin søndag!

Mvh Hege
Kurt S.

'Pippi på de 7 hav'' synes jeg var en treffende betengnelse på dette bildet-:)
Et koselig bilde med flott sensommerstemning.
Flotte farger.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.

Dei andre har beskreve nøyaktig det eg også opplever med dette bildet:

nemleg symbolikken med å ta adjø til sommaren,
kanskje særleg aktuell no i helga med sommarveret me har hatt,
pippi på dei sju hav, med overblikk over det som kjem, og det som har vore.

flotte fargar, litt uskarphet er nevnt.

Flott bilde!

Inger Anne
Hege J.

Takk skal dere ha, Kurt og Inger Anne.

Jo mer jeg tenker over det jo mer enig i og mer liker jeg tankene til alle som har nevnt ''Pippi på de 7 hav'' her. Tenkte ikke i de baner selv i utgangspunktet, så det er moro å lese hva andre assosierer med bildet.

...og nå er sommeren definitivt forbi for denne gang.
På tide å tenke høstbilder, folkens!!

mvh Hege
Stine J.

Hei Hege

Jeg også fikk assosiasjoner til Pippi Langstrømpe på de sju hav. :) Herlig perspektiv og motiv. Fargene er kanskje litt i overkant på min skjerm. Bra!

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu