Kunstner i Roma
Her på Torvet Piazza Navona i Roma er det mange kunstnere som viser frem sine mesterverk. Her i februar/mars 2006.
Bildet inngår i albumet Roma - Den evige stad og Vatikanet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-17 18:43:42
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211414} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Richard F.
Ok bilde, men personlig ville jeg prøvd å få med beina til kunstneren ettersom det er masse ''plass'' over. Kanskje fra en lavere vinkel? Ellers er fargene fine, ikke oversaturerte - men kanskje hadde det blitt kult i sort/hvitt også, med litt mer kontrast?
Anne-Lise S.
Jeg er enig med deg i at føttene burde vært med. Dessverre er de kuttet slik som dette på alle versjonene av dette bildet, så det kan jeg ikke gjøre noe med. Sort/hvitt og mer kontrast kan bli ok ja. Sjekk gråskalaen her og se.

Anne-Lise
Steinulf L.
Beina er nevnt. Sjelden å se bilder fra Piazza Navona med så lite folk. Her synes jeg forøvrig at du ikke har fått med det som gir denne plassen sitt særpreg;fontenene og fasadene.
Anne-Lise S.
I.o.m. jeg satt på en uterestaurant vis-a-vis denne kunstneren, fikk jeg prøvd ut ulike motiver rundt ham, deriblant fullt av folk. Synes imidlertid også at det ble en litt uvanlig stemning rundt ham når det først ikke var folk rundt ham, og derfor valgte jeg å legge ut akkurat dette. Her blir det mer italienske fremmet i.o.m bygningen i bakgrunnen. MEN har masser av bilder herfra med masse folk fra mange verdenshjørner. Det er noe med å av og til ikke velge det mest opplagte... MEN jeg ser absolutt det du sier om særpreget! Takker!

Anne-Lise
Avsluttet .
Litt usikker jeg. Høydeformatet er greit nok det kanskje. Det jeg savner her er litt mere ''nærhet'' til mannen og/eller hans produkter der bak. Synes nok at bygningen i bakgrunnen dominerer for mye av bildeflaten når det her jfr tittel er kunstneren du ville fremstille. Mao. synes jeg ikke komposisjonen er spesielt heldig mhp. å vise kunstneren.
Avsluttet .
Versjon 2 ble et bedre utsnitt ja. Bluringen vet jeg ikke helt med. Hadde jo selvsagt blitt bedre med naturlig begrenset dybdeskarphet. Men utsnittet; det er bedre, ja.
Steinulf L.
V#2 er et mye mer spennende bilde. Nå mangler det bare at du fjerner tittelen til Piazza Navona i bildets tittel. :-)
Anne-Lise S.
Takker, Tommy! Jeg likte også dette nye utsnittet! Til deg Steinulf, så har du helt rett, men siden bildet er lagt inn under kritikken, så ser det ikke ut til at jeg får gjort noe med tittelen enda.. Dersverre! Jeg har prøvd ser du...

Anne-Lise
Anne-Lise S.
......og nå fikk jeg det til likevel! :-)
Lars-Anders M.
Liker allt utom kuttingen av beina på mannen.
Arne S.
Så med en gang hvor dette var. Slik sett en grei beskrivelse av torgrommet. Men som fotografi (med stor F) blir det hele litt fraværende. Man behøver ikke å beskrive hele miljøet for å skildre en stemning. Tilnærming er en av de viktigste tommeltottregler innen fotografi. Måten man nærmer seg motivet på. (Man kommer nesten aldri nær nok). Dette motivet kan ikke reddes med versjoner. Ny tur til Roma er løsningen.

:)
Anne-Lise S.
Det høres ut som en kjempegod idè, Arne! :-) Jeg kjøper kommentaren din, og kjenner hvordan det rykker til i reisefoten med det samme. Men aller først blir det en tur til Praha om et par uker... :-) Takk for kommentaren!

Anne-Lise
Steinulf L.
Fin tittel! Nå begynner det å svinge! :-)
Anne-Lise S.
Takker, Steinulf! Det eneste som mangler nå er at det helt plutselig hadde ramla et par flybilletter til Roma ned i postkassa mi... :-), til ny fotosafari i Den evige Stad!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu