Gateartist
Satt med en liten ide om noe lignende dette her..så kom gateartist ideen etter hvert..men den 3 personen har ingenting å vise fram...så noen ideer?Og ellers noen ideer om hva jeg kunne gjort annerledes..?
Oppnådde ikke helt ønsket resultat, men synes likevel dette ble tøfft bilde!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Morten L.

Den tredje personen har som sagt ingen ting å holde på med, noe som egentlig oppsumerer hele bildet. Elendig bilde! For det første burde du kansje begynne med photoshop for bilde var jo utrolig dårlig redigert med tanke på at du har prøvd å smelte kroppene sammen, den andre detaljen jeg reagerte på hva fargene, hvorfor velger du å fargelegge 2 av ballene??? den tredje sløve detaljen var den uber falske flammen du har i hånden som tilspisser bildet med å si at dette er både falskt og meningsløst
Svein Arild A.

Når det gjelder sammensmeltinga av kroppene..har du da noen ide om hva jeg skulle gjort for å få d bedre til! Å hvorfor bare to av ballene, ja fordi jeg følte det passet best inn..hvorfor skulla absolutt alle være i farger? Ja alle vet jo at dette bildet er manipulert..jeg hadde ingen håp om at flammen skulle virke ekte...jeg må ærlig innrømme at jeg mener mye av din kritikk er menigsløs..dette er ikke noe elendig bilde som du sier..å heller ikke noe meningsløst over dette..føler du kansje prøver å ta igjen for min kritikk av dine bilder?
Steinar Dahlen V.

Eg synast dette bilete er morosamt eg. Og synast at det ikkje gjær noko at
den tredje personen har noko. Gjer liksom litt kontrast i bilete.
Eg synast at du skulla ha farga dei to siste ballane i luften også .
Den flammen er grei men burde vært litt anerledes litt tettare og ikkje hatt noko *ring* viss du skjønnar kva eg meinar ..


*SV*
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu