Tett på stuten
De er jo egentlig ganske vakre. :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tone A.

Eit flott dyreportrett med varmt lys på den brunorange pelsen med skarpe detaljar og mjuke bua linjer overfor auga. Det kvite partiet i øvre venstre hjørnet gir ein fin kontrast også pga den diagonale rette linja kontra den bua linja på kinnet. Ikkje eit blikk som ser på fotografen,men som heller ser ned. Dette gir eit mjukt utrykk til ein okse som ein heller forbinder med noko barskt.
Men her har du fått fram dei vakre detaljane til stuten med det varme lyset som får fram den fine glansen i den bruntona pelsen. Flott utsnitt og komposisjon, sjølv om eit kvadratisk utsnitt også hadde vore eit forsøk. Eit kreativt dyrebilde og annleis, Stine.
:) Tone
Kjell Sigurd S.

Du er ''tett på'' om dagen :-) Liker dette. Linjene er fine og myke, harmoniske farger med den nødvendige lille brytning i panneluggen. Lyset ser mykt og fint ut. I motsetning til TAØ skulle jeg gjerne sett et litt mer våkent øye. Det blir liksom litt slapt der det tiltrekker seg blikket som det naturlige hvilepunktet i bildet. Enig i forslaget om kvadratisk utsnitt men synes dette også fungerer godt.

Kjell S
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg trudde først det var ein hest, heilt til eg las kommentaren til Tone, der ser du kor bevandra eg er i vår dyreverden:-)

Min umiddelbare tanke var at eg likte lyset og forsåvidt utsnittet og nærheten til dyret, men eg ville gjerne hatt litt meir øyekontakt, hvis du skjønar kva eg meiner, litt meir rett på øyet:-)

Ellers flott!

mvh Inger Anne
Torbjørn K.

Jeg hadde en gammel norsklærer en gang, og han lærte oss at i riktig gamle dager var noe av det peneste du kunne si til en jente at ''du har augo som ei ku.'' Nå har jeg ikke stirret så mange kyr inn i øynene, men det ser ikke så aller verst ut. Et annerledes dyre-portrett dette. Fin linjeføring og lys. Passe tett utsnitt, som gjør bildet mer enn antydning enn en ren avbildning. Jeg liker dette jeg.

Torbjørn
Hege J.

Hei Stine!

Jeg var også sikker på at dette var en hest. ;-) Trodde ikke fe var så vakre... Tett på - igjen - med vellykket resultat. Detaljert og med et velvalgt utsnitt. Lurte først på om øyet burde kikket i kamera, men har vel kommet fram til at slik det er nå blir det et sart og fint uttrykk som tilfører bildet noe.
Fint!

Mvh Hege
Espen A. I.

Tja, helt greit dette. Fint som portrett, men det hever seg ikke over dine andre portrett. Litt bobbob fra meg denne gangen.

mvh Espen
Stine J.

Hei,

Tusen takk til dere for kommentarer. Beklager at jeg er litt sent ute. :)

Personlig liker jeg at stuten ikke ser rett i kamera, det gir et mykere inntrykk av den enn mitt mentale bilde av slike dyr. :)

Fint å høre meningene deres som vanlig.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu